Închide meniul

Varianta Răzvan Lucescu la CFR Cluj, sub lupa grecilor. Ce a scris presa elenă despre interesul echipei din Gruia

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 18:48

Varianta Răzvan Lucescu la CFR Cluj, sub lupa grecilor. Ce a scris presa elenă despre interesul echipei din Gruia

Varianta Răzvan Lucescu la CFR Cluj, sub lupa grecilor

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic / Hepta

Varianta Răzvan Lucescu la CFR Cluj, sub lupa grecilor. Numele antrenorului de la PAOK Salonic a fost vehiculat în România ca posibil înlocuitor al lui Dan Petrescu pe banca echipei din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Grecia a reacţionat după apariţia acestor zvonuri, iar cei de la gazzetta.gr au scris că nu au avut loc discuţii între cei din conducerea fostei campioane a României şi actualul antrenor de la PAOK Salonic.

Varianta Răzvan Lucescu la CFR Cluj, sub lupa grecilor. Ce a scris presa elenă despre interesul echipei din Gruia

Potrivit zvonurilor apărute în România, Lucescu ar fi discutat cu Neluţu Varga şi ar fi cerut timp de gândire în ceea ce priveşte oferta echipei din Gruia, dar şi timp pentru a discuta cu cei din conducerea lui PAOK.

„Nu există nicio propunere şi nicio discuţie dinspre Cluj şi nicio discuţie între Răvan Lucescu şi Nelu Varga, preşedintele echipei din România, în ciuda lucrurilor care s-au scris în România.

Ce a apărut în presa din România este departe de realitate. Răzvan Lucescu mai are contract pentru încă un an cu PAOK”, au scris grecii.

Reclamă

Răzvan Lucescu a anunţat la finalul lunii mai că va rămâne la PAOK

Răzvan Lucescu a comentat sezonul avut la PAOK, dezvăluind că acesta a fost unul extrem de dificil, prin prisma faptului că echipa s-a schimbat din temelii.

De asemenea, antrenorul român încă nu a depăşit înfrângerea din finala Cupei Greciei, atunci când PAOK a fost învinsă de AEK cu 2-0, deşi trupa din Salonic a jucat în superioritate numerică încă din minutul şase al întâlnirii.

„A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influența ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut 4, am câștigat 7 și asta a fost cea mai dureroasă. Am pierdut și furați de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat acum m-a rănit enorm.

Reclamă 4 / 0/3

Era un meci de câștigat, ar fi trebuit să-l câștigăm și n-am reușit. N-am avut curaj să câștigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari și am primit un gol dintr-o prostie. Fotbalul, în final, îi răsplătește pe cei care sunt îndrăzneți și au curaj. Noi n-am avut curaj.

Din punct de vedere al rezultatelor, sunt absolut normale, cu o echipă total schimbată. Am făcut ce am putut, în condiţiile în care celelalte echipe s-au întărit. La nivelul pretenţiilor care sunt în Grecia, de la PAOK, rezultatul final a fost dezamăgitor. Trebuie să îmbunătăţim munca pe care am făcut-o anul acesta. Nu putem da asta la o parte, jucătorii au acumulat o anumită experienţă.

(N.r. Rămâneţi la PAOK) Da, rămân în Grecia!”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Recomandări
  • Presa din Grecia a comentat zvonurile apărute în România despre Răzvan Lucescu
  • Antrenorul lui PAOK mai are un an de contract cu echipa din Salonic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și