Închide meniul

Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj! Un fost antrenor de la Dinamo Zagreb poate pregăti „şepcile roşii”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 20:35

Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj! Un fost antrenor de la Dinamo Zagreb poate pregăti „şepcile roşii

Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj

Zeljko Kopic, fost antrenor Dinamo Zagreb / Profimedia

Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj! Actualul antrenor al „şepcilor roşii” este pe picior de plecare, iar conducerea clujenilor îi caută deja înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă variantele autohtone, precum Marius Şumudică, Eugen Neagoe şi Ioan Ovidiu Sabău, pe listă a apărut şi un nume surpriză: Zeljko Kopic.

Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj! Un fost antrenor de la Dinamo Zagreb poate pregăti „şepcile roşii”

Potrivit gsp.ro, Zeljko Kopic este dorit de conducerea celor de la U Cluj în locul lui Toni Petrea. În vârstă de 45 de ani, antrenorul croat le-a mai pregătit până acum, printre altele, pe Hajduk Split, Dinamo Zagreb, Pafos şi Botev Plovdiv.

Ultima oară, el a pregătit formaţia din Bulgaria, în perioada august – decembrie 2022. El a pregătit-o pe Botev Plovdiv timp de 15 meciuri, fiind fără angajament de la finalul anului trecut.

Fără trofee în palmares, Kopic a stat cel mai mult pe banca celor de la Slaven Belupo. În perioada iunie 2015 – octombrie 2017, el a condus de la margine 96 de meciuri ale formaţiei din Croaţia.

Reclamă

Toni Petrea pleacă de la U Cluj!

Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Formaţia ardeleană se află pe locul 10 în Liga 1, cu 6 puncte din 5 meciuri, iar rezilierea contractului ar fi doar o formalitate, potrivit gsp.ro.

Având în vedere că Marius Şumudică i-a refuzat pe clujeni, aceştia l-ar putea înlocui pe Petrea cu Ioan Ovidiu Sabău, Eugen Neagoe sau cu un antrenor din străinătate.

Sursa citată notează că Marius Şumudică ar fi cerut la negocieri 38.000 de euro pe lună pentru el şi staff-ul său.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, pentru a o prelua pe U Cluj, Şumudică a insistat pentru câteva transferuri care nu au fost realizate.

Solicitările lui Şumudică nu au putut fi onorate de către echipa clujeană, chiar dacă aceasta are stabilitate financiară.

Oțelul – U Cluj 1-1. Nistor a restabilit egalitatea de la 11 metri. Gălăţenii rămân fără victorie în Liga 1

Gălăţenii au încercat poarta lui Gorcea încă din startul partidei şi Bodişteanu a şutat puţin peste bara transversală în minutul 15. Clujenii au replicat prin şutul peste poartă al lui Daniel Popa, din minutul 37, iar în minutul 43 arbitrul Horia Mladinovici a consultat VAR-ul şi a anulat un gol frumos al gazdelor, înscris de Jardan, motivând că a fost fault la un contact între Jardan şi Ovidiu Bic.

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 59, când nou intratul Răzvan Tănasă i-a pasat în careu lui Alexandru Pop şi acesta a înscris cu un şut plasat.

Răzvan Tănasă a trecut de două ori pe lângă gol, în minutele 82 şi 83, iar oaspeţii au primit penalti în minutul 87, la un fault comis în careu de portarul Relu Stoian, asupra lui Tescan. A executat Dan Nistor şi a egalat în minutul 90+1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și