Închide meniul

Vasile Dîncu, mesaj pentru Gigi Becali: „Nu poate să joace unde vrea el”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 iulie 2023, 21:23

Reclamă
Vasile Dîncu, mesaj pentru Gigi Becali: „Nu poate să joace unde vrea el

Vasile Dîncu, mesaj pentru Gigi Becali

Vasile Dîncu / Hepta / Mediafax foto - Alexandru Dobre

Vasile Dîncu i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali. Fostul ministru al Apărării a subliniat că stadionul Ghencea se află într-o unitate militară şi, ca atare, FCSB trebuie să se supună normelor impuse de CSA Steaua pentru a-l închiria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Dîncu a susţinut şi că stadionul nu este necesar să producă profit.

Vasile Dîncu, mesaj pentru Gigi Becali: „Nu poate să joace unde vrea el”

FCSB îmi pare rău că nu înţelege că nu toate se pot face chiar aşa, după dorinţa unui singur om, să se facă ce vrea el în ţara asta. Trebuie să respecte legea.

Gigi Becali are un club privat. Nu poate să joace chiar unde vrea el, doar pentru că s-a construit din bani publici. E un stadion într-o unitate militară”, a declarat Vasile Dîncu pentru orangesport.ro.

Atunci când au fost puse în proiect cele patru stadioane pentru EURO 2020, eu am fost şeful acestui proiect.

Reclamă

Am luat terenul prin CNI de la Armată şi l-am dat înapoi după aceea. Nu există nicăieri în zona Armatei şi a MApN-ului că acest stadion, construit din bani publici, să producă neapărat profit. Ci este al clubului Steaua şi Steaua îl administrează conform regulilor pe care le are armata”, a mai susţinut Vasile Dîncu pentru sursa citată.

FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României

FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Formaţia lui Elias Charalambous, echipa gazdă a meciului care va avea loc duminică seară, de la ora 21:30, a anunţat că partida din etapa a patra a Ligii 1 va avea loc pe stadionul Steaua.

FCSB revine în Ghencea după mai bine de 8 ani. Ultima oară când echipa patronată de Gigi Becali evolua acolo se întâmpla pe 22 martie 2015, atunci când FCSB o învingea pe Viitorul cu 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

După ce negocierile dintre conducerea FCSB şi conducerea CSA Steaua au picat, pentru meciul cu Dinamo din etapa a doua, cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi au semnat contractul pentru ca formaţia patronată de Gigi Becali să poată disputa meciul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 pe stadionul Ghencea.

Patronul celor de la FCSB a făcut anunţul în urmă cu câteva ore, după care a venit şi anunţul oficial al echipei, care urmează să anunţe detaliile legate de vânzarea biletelor în curând:

FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Gigi Becali: „S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea”

FCSB revine în Ghencea. Gigi Becali a anunţat că s-a semnat contractul cu armata, iar derby-ul cu CFR Cluj se va juca pe noul stadion Steaua.

Reclamă

S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională.

Pe mine nu mă interesează cum spun alţii, că vreau să ocup Ghencea. Nu vreau discuţii, nu vreau certuri. S-a rezolvat, să fie sănătoşi, s-a revenit la normal. Să fie sănătoşi, să ţină Ghencea. Eu vreau doar să joc meciurile astea”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și