Închide meniul

Vasile Miriuţă, avertisment pentru Mirel Rădoi: „Pe Laszlo Balint l-au lucrat jucătorii”. Dezvăluire incredibilă din vestiarul Universităţii Craiova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 11:17

Vasile Miriuţă, avertisment pentru Mirel Rădoi: „Pe Laszlo Balint l-au lucrat jucătorii. Dezvăluire incredibilă din vestiarul Universităţii Craiova

Mirel Rădoi şi Laszlo Balint

Mirel Rădoi şi Laszlo Balint/ Colaj Hepta

Vasile Miriuţă i-a transmis un avertisment lui Mirel Rădoi. Acesta consideră că demiterea lui Laszlo Balint de la Universitatea Craiova a venit ca urmare a implicării jucătorilor din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a fost numit pe banca Universităţii Craiova înaintea returului cu Zorya Luhansk. Fostul selecţioner i-a preluat pe olteni după plecarea lui Laszlo Balint, antrenor demis după doar şapte meciuri oficiale în Bănie.

Vasile Miriuţă, avertisment pentru Mirel Rădoi

Vasile Miriuţă i-a transmis un mesaj clar lui Mirel Rădoi. Fostul antrenor de la Dinamo şi CFR Cluj consideră că Laszlo Balint a fost „lucrat” de jucătorii de la Universitatea Craiova.

Cu toate acestea, Miriuţă laudă jocul prestat de olteni după venirea lui Mirel Rădoi, echipa fiind aproape de calificarea în grupele Conference League.

„Clar l-au lucrat anumiţi jucători, e clar! (n.r. pe Laszlo Balint la Universitatea Craiova) Fără doar şi poate, am auzit că jucătorii… dar nu mai contează. Craiova arată bine acum, putea să se califice în grupele Conference League”, a declarat Vasile Miriuţă, conform Prima Sport.

Reclamă

Mirel Rădoi, la pământ după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0

Mirel Rădoi a fost la pământ după meciul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0, din etapa a 8-a din Liga 1. Antrenorul oltenilor s-a arătat complet nemulțumit de jocul echipei sale și a ajuns la concluzia că el este principalul vinovat pentru eșecul de la Mediaș. Este prima înfrângere suferită de olteni cu Rădoi la cârmă.

Rădoi spune că, dacă ar trebui să fie cineva amendat de conducere după înfrângerea din această seară, ar trebuie să fie el însuși.

„Dacă aș putea să caracterizez meciul din seara asta într-un singur cuvânt, ar fi ‘neputință’. Clar că cei de la Hermannstadt au avut o viteză în plus, au vrut să ne arate că pot fi o echipă de play-off. Ne-au dat o lecție importantă. În prima repriză am avut o posesie destul de lentă și nu am reușit să ducem mingea unde ne-am propus.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că nu am făcut lucruri pentru a merita nici măcar un punct. E clar că atât eu, cât și ei suntem nemulțumiți de cum am arătat în seara asta. În momentul ăsta cred că ocupăm primul loc între echipele cu cele mai multe pase greșite neforțate.

Sunt sigur că putem mai mult decât am arătat în seara asta. Și adversarul a avut momente de posesie și nu a avut atât de multe pase în out. Dacă a lipsit ceva la această echipă, în ultimii doi ani, a fost constanța. Dacă aș putea găsi ceva pozitiv, este gândul că acest eșec poate fi un duș rece pentru a ne trezi și a demonstra ce putem.

Aș vrea puțin mai mult curaj. Probabil trebuia să vină mai mult și de la mine. Vinovatul din seara asta sunt eu. Nu îmi convine, dar trebuie să accept. Pentru că toate informațiile pleacă de la mine, pregătirea echipei pleacă de la mine.

Dacă e să fiu sincer, nu mai simt niciun avantaj cu aceste echipe care joacă în Europa (n.r. – FCSB și CFR Cluj). Măsurile… ar trebui să mă amendez întâi pe mine și apoi pe jucători, pentru că totul pleacă de la staff”, a spus Mirel Rădoi, pentru Digisport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și