Închide meniul

Vasile Miriuță îl laudă pe Florinel Coman după FCSB – Sepsi 3-1: „E într-o mare formă! Ce frumos lovește mingea!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 17:41

Reclamă
Vasile Miriuță îl laudă pe Florinel Coman după FCSB – Sepsi 3-1: E într-o mare formă! Ce frumos lovește mingea!”

Florinel Coman, plătit regește la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Vasile Miriuță îl laudă pe Florinel Coman după FCSB – Sepsi 3-1, partidă care a contat pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Florinel Coman a oferit două pase decisive în meciul de pe „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuță s-a declarat fascinat de forma prin care trece Florinel Coman, despre care spune că oferă siguranță în teren.

Vasile Miriuță îl laudă pe Florinel Coman după FCSB – Sepsi 3-1

Actualul antrenor al celor de la Minaur Baia Mare a mai spus că își dorește ca Florinel Coman să prindă un transfer în străinătate.

„E într-o mare formă, mă bucur mult pentru el. Se vede după cum intră pe teren, e sigur pe el, a pus masă musculară, e tare în dueluri. Bravo lui, a muncit mult!

De ce să nu poată și fotbaliștii români? Important e să vrei. Antrenorul îți spune o dată, de două ori, dar totul depinde de tine, nu stă nimeni să te oblige să faci ceva pentru tine.

Reclamă

Ce frumos lovește mingea, e bun și sper să-l văd că prinde un transfer în străinătate. Octavian Popescu e un jucător bun, dar trebuie să schimbe ceva la el, nu e simplu. Poate mult mai mult”, a declarat Vasile Miriuță, pentru primasport.ro.

Florinel Coman: „Am făcut un meci consistent!”

„Nu m-a surprins deloc acel meci (n.r. Farul – Rapid 7-2). Era clar că bate Farul. Şi dacă le dădea 4-0 sau 1-0, tot 3 puncte eram. Eram sigur că bate Farul. Noi sperăm să jucăm cu titlul pe masă, cu fanii acasă. Şi noi ne dorim, şi Farul îli doreşte, deci presiune este.

Am făcut un meci consistent, puteam închide în prima repriză. Important e că am intrat montaţi să câştigăm. Nu îmi place să fac calcule, aveam un meci foarte greu, ştiam ce ne aşteaptă. Am analizat meciurile care le-au jucat cei de la Sepsi. Ne aşteptam să înceapă tare. 25 de minute nu ne-a ieşit jocul, dar trebuia să câştigăm cu orice preţ. Am simţit că puteam reveni la scorul de 1-1. Trebuie să luptăm până la final, puteam marca şi în minutul 93.

Reclamă 4 / 0/3

Lăsăm lucrurile să se întâmple şi vom vedea la finalul sezonului unde vom fi. În meciurile acestea nu mai contează jocul, contează doar să luăm cele 3 puncte. Aşa cum am făcut la Craiova. Întâlnim CFR acasă, e un mare plus. Trebuie să începem meciul agresiv şi trebuie să luăm cele 3 puncte”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu Sepsi, pentru digisport.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 43 de puncte obținute, la trei lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și