Închide meniul

Vasile Mogoș, discurs furios după CFR Cluj – Oţelul 0-0: „Trebuia să ‘mâncăm’ iarba! Am fost moi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2023, 23:24 / Actualizat: 6 noiembrie 2023, 17:33

Reclamă
Vasile Mogoș, discurs furios după CFR Cluj – Oţelul 0-0: „Trebuia să mâncăm iarba! Am fost moi!

Vasile Mogoş, discurs furios după CFR Cluj - Oţelul 0-0

Hepta

Vasile Mogoș a avut un discurs furios după CFR Cluj – Oțelul 0-0, iar echipa sa a ratat şansa de a se apropia la un punct de FCSB. Mogoş a criticat faptul că CFR Cluj nu a reuşit să marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mogoș de părere că CFR Cluj nu a avut „foame de gol” în partida cu Oţelul Galaţi şi că doar gândul că s-ar fi putut apropia la un singur punct de FCSB trebuie să fie o motivaţie suplimentară.

Vasile Mogoș, discurs furios după CFR Cluj – Oţelul 0-0

Suntem dezamăgiţi. Oţelul este o echipă foarte organizată. Am fost moi, trebuia sa avem foame de gol. Am avut o ocazie şi trebuia să dăm gol. Când ştii că poţi să fii la un punct de prima echipă trebuie să mânânci pământul. E vina noastră pentru că nu am avut foame de goluri. Avem ocazii şi trebuie să dăm gol„, a spus Vasile Mogoş la digisport.ro.

CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0. Echipa lui Mandorlini a ratat ocazia de a se apropia la un punct de FCSB

CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0. Echipa lui Andrea Mandorlini a ratat şansa de a se apropia la un singur punct de FCSB. Oţelul Galaţi a ajuns la 9 remize în acest sezon.

După o primă repriză în care echipa lui Dorinel Munteanu a fost mai aproape de gol, CFR Cluj a forţat victoria în a doua repriză. Defensiva celor de la Oţelul Galaţi a rezistat şi plecat cu un punct din Gruia.

Reclamă

În prima repriză clujenii au avut un singur şut pe poartă, al lui Juricic, din minutul 34, iar oaspeţii au avut şi ei o şansă bună, la şutul lui Silva, scos de Răzvan Sava, în minutul 31.

Gazdele nu şi-au revenit nici după pauză, repriza secundă fiind săracă în faze de poartă. S-a terminat 0-0 şi Oţelul a ajuns la nouă meciuri egale în acest sezon. Gălăţenii au 15 puncte şi sunt pe locul 9, iar CFR Cluj rămâne pe locul secund, cu 27 de puncte, ratând şansa să se apropie la doar un punct de liderul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și