Închide meniul

CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0. Echipa lui Mandorlini a ratat ocazia de a se apropia la un punct de FCSB

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 22:55

Reclamă
CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0. Echipa lui Mandorlini a ratat ocazia de a se apropia la un punct de FCSB

CFR Cluj - Oțelul Galați 0-0. Echipa lui Mandorlini a ratat ocazia de a se apropia la un punct de FCSB

CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0. Echipa lui Andrea Mandorlini a ratat şansa de a se apropia la un singur punct de FCSB. Oţelul Galaţi a ajuns la 9 remize în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză în care echipa lui Dorinel Munteanu a fost mai aproape de gol, CFR Cluj a forţat victoria în a doua repriză. Defensiva celor de la Oţelul Galaţi a rezistat şi plecat cu un punct din Gruia.

În prima repriză clujenii au avut un singur şut pe poartă, al lui Juricic, din minutul 34, iar oaspeţii au avut şi ei o şansă bună, la şutul lui Silva, scos de Răzvan Sava, în minutul 31.

Gazdele nu şi-au revenit nici după pauză, repriza secundă fiind săracă în faze de poartă. S-a terminat 0-0 şi Oţelul a ajuns la nouă meciuri egale în acest sezon. Gălăţenii au 15 puncte şi sunt pe locul 9, iar CFR Cluj rămâne pe locul secund, cu 27 de puncte, ratând şansa să se apropie la doar un punct de liderul FCSB.

CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0

Min. 90+6: FINAL DE MECI! CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia la un punct de FCSB.

Reclamă

Min. 61: Ocazie CFR Cluj! Muhar a tras de la marginea careului, dar mingea s-a dus pestea poartă.

Min. 45: Pauză la Cluj!

Min. 22: Ocazie Oţelul! Mingea a ajuns la Tănasă după o pasă a lui Morgan, dar şutul jucătorului lui Dorinel Munteanu a fost blocat de Sava.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 15: Ocazie pentru CFR Cluj! Deac a centrat din lovitură liberă, Bîrligea a deviat cu capul, dar balonul a trecut peste poartă.

Min. 1: A început partida.

CFR Cluj – Oțelul Galați, LIVE TEXT (21:00). Echipele de start

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan – Cvek, Muhar, C. Deac – Otele, Juricic, Bîrligea
Rezerve: Hindrich – M. Ilie, Lucaci, R. Filip, Fica, L. Mihai, Konoplianka, Jefte
Antrenor: Andrea Mandorlini

Oțelul: Dur-Bozoancă – Zhelev, Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti, A. Lopez, Samuel Teles – Maciel, Al. Pop, R. Tănasă
Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, Jardan, Adăscăliței, Bodișteanu, Zivulic, C. Ghiochel, Latouchent, Fatai
Antrenor: Dorinel Munteanu

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Iulian Călin; A1: Romică Bîrdeș; A2: Ionuț Bobe
Arbitru VAR: Rareș Vidican; Asistent VAR: Cosmin Vatamanu

Înaintea acestui duel, ardelenii se află pe locul al 2-lea în Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 12 partide jucate. De cealaltă parte, Oțelul Galați este pe poziția a 10-a, cu 14 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Fosta campioană a României vine după meciul cu Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1. De cealaltă parte, elevii lui Dorinel Munteanu au pierdut, în etapa trecută, pe teren propriu, partida cu Farul Constanța, cu scorul de 0-1.

Reclamă

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna aprilie a anului 2015. Atunci, CFR Cluj s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. La capătul sezonului respectiv, formația din Moldova a retrogradat în eșalonul secund al fotbalului românesc, iar clujenii au terminat pe locul al 3-lea.

Etapă perfectă pentru CFR Cluj

FC Voluntari a smuls un punct cu FCSB, dar nu a putut încheia seria de 8 meciuri la rând fără victorie. Pentru jucătorii lui Charalambous şi Pintilii a fost a treia remiză în ultimele cinci etape.

Nici Rapid, aflată pe podium, nu a reuşit să câştige. Giuleştenii au condus-o cu 2-1 pe UTA lui Mircea Rednic, dar au plecat cu un singur punct de la Arad. Şi Universitatea Craiova a gafat în weekend. Oltenii au fost învinşi acasă de Petrolul, scor 1-3.

În condiţiile date, dacă CFR Cluj o învinge pe Oţelul se va distanţa la 6 puncte de Rapid şi la 7 de Universitatea Craiova.

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 13 meciuri – 30 de puncte
2. CFR Cluj – 12 meciuri – 26 puncte
3. Rapid – 13 meciuri – 23 de puncte
4. Universitatea Craiova – 13 meciuri – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 13 meciuri – 19 puncte
6. Petrolul – 13 meciuri – 19 puncte
7. Farul – 12 meciuri – 19 puncte

Din etapa a 13-a mai sunt de disputat două partide: Sepsi – FC Botoşani şi CFR Cluj – Oţelul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și