Închide meniul

Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!”

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 18:28

Reclamă
Vedeta de la FCSB care a primit „interzis la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit cine este vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer. Patronul campioanei a dezvăluit că Darius Olaru va rămâne la echipă şi în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit şi că Florinel Coman va rămâne la FCSB, în sezonul viitor. „Mbappe” a fost aproape de un transfer la Al-Duhail, însă negocierile au picat.

Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer

Gigi Becali a fost întrebat despre situaţia lui Darius Olaru şi a oferit un răspuns categoric. Patronul de la FCSB a dezvăluit că nici nu se pune problema ca mijlocaşul să plece de la echipă, în vară.

Latifundiarul din Pipera a transmis categoric că nici nu se va negocia o posibilă plecare a căpitanului de la FCSB, cazul lui Florinel Coman fiind unul diferit de cel al lui Darius Olaru.

„Nu e niciun risc să plece Olaru. La ora asta, nici nu-i primesc la negocieri. Pe arabi i-am primit la negocieri, pentru că eram obligat, că are Florinel Coman clauză. Dar nu primesc pe nimeni la negocieri la ora asta, ca să cumpere jucători de la mine”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru mai are contract cu FCSB până în vara lui 2028. Mijlocaşul este cotat la 6,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, şi a avut un sezon de vis la formaţia campioană: 15 goluri marcate şi şase pase decisive, în cele 43 de meciuri bifate.

Darius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB

Darius Olaru a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB pe care l-ar putea face în această vară, la finalul unui sezon în care a fost unul dintre cei mai buni jucări ai campioanei, alături de Florinel Coman.

Totuşi, Darius Olaru nu se gândeşte la transfer, cu o lună şi jumătate înainte de EURO 2024. Visează la o semifinală istorică pentru România, la competiţia din Germania. Acolo, suntem în grupă cu Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Reclamă

Deocamdată nu vreau să mă gândesc la plecare. Mă gândesc mai mult la EURO 2024. Acolo îmi este gândul. Trebuie să mă antrenez în continuare acum, chiar dacă suntem campioni, trebuie să mă antrenez în continuare şi să fiu pregătit pentru EURO 2024.

Primul vis, am spus acum 3 luni, acesta era primul vis. Mi l-am îndeplinit. Iar al doilea o semifinală. Asta îmi doresc eu. Cred că o putem atinge şi trebuie să gândim sus, dacă vrem să ajungem acolo”, a spus Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și