Închide meniul

Vedeta din România care a anunţat ce ar face cu un milion de euro. „E greu să-ţi ajungă toată viaţa”

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2024, 14:48

Reclamă
Vedeta din România care a anunţat ce ar face cu un milion de euro. „E greu să-ţi ajungă toată viaţa

Vedeta din România care ar anunţa ce ar face cu un milion de euro

Adrian Şut, în timpul unui interviu - gsp.ro

Vedeta din România care a anunţat ce ar face cu un milion de euro este Adrian Şut. Jucătorul de la FCSB susprinde şi anunţă că suma nu i-ar ajunge toată via
a, fiind convins că ar trebui investită măcar o parte într-o afacere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şut şi-a păstrat modestia, chiar dacă la FCSB are un salariu anual de 145.000 de euro (12.000 de euro pe lună). Dacă ar pune mâna pe un milion de euro, ar merge într-o vacanţă în Bali.

Vedeta din România care a anunţat ce ar face cu un milion de euro

„Sincer, nu m-am gândit ce-aș face. Oricum, aș lua în calcul multe lucruri și aș încerca să-mi deschid o afacere. Dacă nu încerci să investești în ceva banii câștigați în fotbal, e greu să-ți ajungă toată viața.

În primul rând, fără Dumnezeu nu putem face nimic. Trebuie mereu să ne rugăm. Ai mei sunt credincioși, merg la biserică, o familie normală. Când am timp, merg și eu la biserică.

Pot merge într-o vacanță normală, nu ceva exagerat. Poftim, aș vrea să merg să văd cum e în Bali, dacă mă gândesc. Mi-aș ține banii ca să-i investesc cu cap pentru viitor, pentru mine și pentru familia mea”, a spus Şut, citat de gsp.ro.

Reclamă

Sacrificiile făcute de Adrian Şut, până să ajungă la FCSB

Recent, mijlocaşul defensiv de 24 de ani a vorbit despre începuturile carierei şi de chinul prin care a trecut în momentul în care a plecat de acasă pentru a învăţa fotbal la academia celor de la Liberty Salonta.

Adrian Şut a avut mai multe tentative de a renunţa. „Când mă despărțeam de mama, de tata, mi se rupea inima”, şi-a amintit fotbalistul vicecampioanei României. Acesta anunţă că a reuşit să strângă din dinţi şi şi-a îndeplinit astfel marele vis.

„Am început la mine, la sat, în comuna Cociuba Mare, în Bihor. La echipa satului. Eram foarte mic. Am plecat de la 11 ani de acasă, a trebuit să mă maturizez forțat. Am plecat la academia celor de la Liberty Salonta, în Bihor. Cred că eram cel mai mic din internat. Nu-mi plăcea, iar la un moment dat am zis că plec acasă. Eram clasa a V-a, ai mei mă lăsaseră acolo. Am luat un microbuz și m-am dus acasă. Ai mei s-au trezit cu mine.

Reclamă 4 / 0/3

(Sincer, ai plâns mult, singur, la 11 ani, într-un internat cu mulți alți copii?) Plângeam și ziua, plângeam și seara. Era prima oară când eram plecat de acasă. Nu stătea nimeni după mine să mă întrebe cum mă simt. Eram într-o cameră cu zece alți copii. Era greu. Nu era ușor să te adaptezi. Dar… Am stat acolo vreo trei ani, a trebuit să mă adaptez.

Acum, nu mai sunt o persoană care să lăcrimeze ușor. Am plâns prea mult, copil fiind. Acum, sunt călit, nu mai sunt probleme„, a declarat Adrian Şut pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și