Închide meniul

Verdict crunt pentru Sergiu Hanca, după ce a fost faultat dur de Dawa: „Va fi nevoie de operaţie!” Cât va lipsi de pe teren

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 13:42

Reclamă
Verdict crunt pentru Sergiu Hanca, după ce a fost faultat dur de Dawa: „Va fi nevoie de operaţie! Cât va lipsi de pe teren

Verdict crunt pentru Sergiu Hanca, după ce a fost fault dur de Dawa

Sergiu Hanca, după ce a fost faultat de Joyskim Dawa/ Profimedia

Sergiu Hanca a primit un verdict crunt, după ce a fost faultat dur de către Joyskim Dawa. Mijlocaşul celor de la Petrolul va avea nevoie de operaţie, accidentarea fiind una extrem de dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida dintre Petrolul şi FCSB, Joyskim Dawa a avut o intrare prin alunecare asupra lui Sergiu Hanca, în prima repriză a meciului de pe „Ilie Oană”. Fundaşul roş-albaştrilor a fost avertizat doar cu cartonaş galben.

Verdict crunt pentru Sergiu Hanca, după ce a fost faultat dur de Dawa

Claudiu Tudor, preşedintele celor de la Petrolul, a oferit ultimele detalii despre starea lui Sergiu Hanca. Oficialul „lupilor” a dezvăluit că mijlocaşul va fi supus unei intervenţii chirurgicale la Barcelona, în următoarea perioadă.

De asemenea, Hanca va lipsi de pe teren patru luni. În ciuda acestui fapt, Claudiu Tudor crede că Joyskim Dawa nu l-au faultat intenţionat pe Sergiu Hanca, acesta fiind şi motivul pentru care „lupii” nu au făcut apel, pentru ca fundaşul roş-albaştrilor să fie suspendat.

„Și mai rău (n.r. – Hanca), și mai greu. Patru luni, va fi nevoie de operație. Dawa joacă în continuare, el stă patru luni. Țicu stă de opt etape, cumva nu există o balanță în ceea ce se întamplă.

Reclamă

Dacă aveam ceva cu Dawa făceam un apel, ca să fie suspendat, dar nu s-a pus problema. Nu cred, totuși, că a vrut să intre și el așa”, a declarat Claudiu Tudor, conform digisport.ro.

Sergiu Hanca, noi detalii despre accidentarea din Petrolul – FCSB 2-2

Sergiu Hanca a oferit noi detalii despre accidentarea suferită în Petrolul – FCSB 2-2. Jucătorul „lupilor galbeni” a dezvăluit, la o zi după meciul cu roş-albaştrii, că s-a temut ca piciorul său să nu fi fost rupt, după duelul cu Joyskim Dawa.

„Încă nu am fost la medic pentru că am piciorul prea umflat. Nu au ce diagnostic să îmi pună în momentul de faţă. Aştept să mi se dezumfle piciorul. Am avut dureri îngrozitoare, nu am dormit toată noaptea.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa ceva nu am mai simţit. Instantaneu am simţit durerea. Primul instinct a fost să mă uit la picior şi m-am gândit la accidentarea jucătorului de la Hermannstadt.

M-am uitat la picior să văd dacă e rupt sau nu, simţeam o durere imensă. Mi-a dat cu acel spray, dar nu îmi amorţea piciorul deloc. Am putut să merg puţin de la adrenalină şi mă gândeam că poate pot să reintru.

Dar când am văzut cât de repede se umflă, am plecat în vestiar direct, am făcut duş şi nu am mai putut să calc pe el. Am luat pastilele pe care mi le-a dat doctorul. Aştept să se dezumfle”, a spus Sergiu Hanca, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și