Închide meniul

Verdictul lui Basarab Panduru în cazul fazei controversate din CFR Cluj – FCSB: „Nu cred că vede bine faza”

Alex Masgras Publicat: 11 decembrie 2023, 8:43

Reclamă
Verdictul lui Basarab Panduru în cazul fazei controversate din CFR Cluj – FCSB: „Nu cred că vede bine faza

Basarab Panduru a dat verdictul în cazul golului anulat al lui Florinel Coman

Florinel Coman, în CFR Cluj - FCSB / Hepta

S-a aflat verdictul lui Basarab Panduru în cazul fazei controversate din CFR Cluj – FCSB. Îm minutul 52 al partidei din Gruia, Coman a înscris cu un şut superb, dar golul său a fost anulat de VAR, după ce Sebastian Colţescu a văzut pe reluări un fault al lui Valentin Creţu asupra lui Otele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reuşita lui Coman a fost 1-1, scor cu care s-a şi încheiat partida. Faza golului anulat a fost contestată de Gigi Becali, dar Basarab Panduru şi Nicolae Dică sunt de părere că arbitrul din Craiova a luat decizia corectă după ce a analizat faza la VAR.

Verdictul lui Basarab Panduru în cazul fazei controversate din CFR Cluj – FCSB: „Putea să îi rupă piciorul”

Fostul internaţional Basarab Panduru este de părere că jucătorul celor de la CFR Cluj a avut noroc, deoarece se putea alege cu o accidentare gravă în urma intervenţiei lui Creţu. Mai mult, Panduru susţine că Sebastian Colţescu, arbitrul partidei, nu a văzut bine faza în timp real:

„Se vede că Creţu îl atinge pe adversar cu piciorul stâng. Îi dă peste piciorul stâng al lui Otele. Te-a influenţat şi căzătura lui Otele, nu e un fault de această căzătură, dar te-a făcut să te întorci. Colţescu nu cred că vede bine faza. La VAR a văzut altceva. Dacă la VAR a dat fault, iar în timpul jocului nu a dat fault, înseamnă că a văzut altceva.

Îi dă peste picior, nu pot să spun că nu-i dă peste picior. Eu mă duc spre fault, vii cu stângul şi îl atingi. E problema ta ce faci cu stângul acela când vii în alunecare. E fault. Vine cu stângul şi îi dă peste picior. Dacă îl prinde pe Otele cu piciorul în pământ, Creţu îi rupe piciorul”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă

Şi Nicolae Dică, fostul jucător şi antrenor al roş-albaştrilor, este de părere că Vali Creţu l-a faultat pe Otele cu piciorul stâng:

„Este clar că a lăsat jocul mai liber, au mai fost şi alte dueluri în care a lăsat jocul liber. Creţu dă în minge, apoi îl faulteză cu piciorul stâng pe Otele. Mie mi se pare că e fault”, a declarat şi Nicolae Dică.

Gigi Becali, prima reacţie după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman

Gigi Becali a avut prima reacţie după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman, în derby-ul dintre CFR – FCSB, încheiat la egalitate, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roş-albaştrilor a susţinut că echipa sa a fost furată după decizia venită de la VAR de a anula golul lui Florinel Coman, marcat în minutul 55.

„Noi am câştigat! Pe mine mă interesează ce a făcut echipa mea, a câştigat şi a fost furată. Nu a fost furată? Cum că n-a atins mingea? Mingea sare la jumătate de metru în sus… se duce în sus!

Din genunchiul lui Creţu. Bine, o atinge Otele. Şi dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele şi după Creţu, care e problema? Nu are treabă, dom’le. Piciorul lui Creţu e jos… dacă era sus, era fault!

Bine, domnule! Şi Grădinescu a spus… Colţescu şi Găman, la revedere din arbitraj. Părerea lui Colţescu vreau să spun eu, uite cum dă din mâini, spune că nu e nimic. Gata, e bine, gata! Nu contează, bine. A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveţi părerea voastră!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și