Închide meniul
EXCLUSIV

Verdictul lui Dan Alexa, după ce a văzut scandalul de la Rapid. Anunţ ferm despre Daniel Niculae: „S-a exagerat foarte mult!”

Reclamă

Publicat: 21 martie 2024, 19:21

Verdictul lui Dan Alexa, după ce a văzut scandalul de la Rapid. Anunţ ferm despre Daniel Niculae: „S-a exagerat foarte mult!

A apărut verdictul lui Dan Alexa în scandalul de la Rapid. Ce a spus despre problemele cu legea ale lui Daniel Niculae

Dan Alexa, în timpul unui interviu / AS.ro

S-a aflat care este verdictul lui Dan Alexa, după ce „Chirurgul” a văzut scandalul de la Rapid. Fostul jucător al alb-vişiniilor i-a luat partea lui Daniel Niculae şi anunţă că s-a exagerat în momentul în care preşedintele clubului din Giuleşti a fost „săltat de mascaţi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae este cercetat în libertate într-un dosar privind folosirea ilegală de materiale pirotehnice pe stadioane, în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal. În acelaşi dosar au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile liderul galeriei, Liviu Ungurean, dar şi doi ultraşi ai Rapidului.

Verdictul lui Dan Alexa, după ce a văzut scandalul de la Rapid

Dan Alexa nu îşi explică de ce s-a ajuns într-o astfel de situaţie şi e convins că măsurile luate de anchetatori au fost unele „foarte exagerate”.

Corect şi normal ar fi ca legea să se respecte, dar dacă este vorba doar de nişte materiale pirotehnice, cred că se exagerează puţin. Cred că fotbalul este un spectacol atât timp cât nu se lezează integritatea fizică. Dacă e doar pentru asta, cred că să-i arestezi este puţin cam mult.

Îl cunosc bine pe Daniel Niculae, are familie, este un băiat integru. Eu din ce am citit, legea spune că se dă doar o amendă. Dacă e doar pentru materiale pirotehnice, e clar că e o campanie şi se exagerează. Cred că s-a exagerat foarte mult!

Reclamă

Am fost la Rapid – FCSB, a fost o atmosferă incredibilă. La astfel de meciuri îmi este dor că m-am lăsat de fotbal„, a declarat Dan Alexa în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie

Şi Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie. Fostul şef de la LPF susţine că acest fapt are urmări grave asupra familiei preşedintelui de la Rapid.

Dumitru Dragomir a ridicat semne de întrebare, după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar ulterior s-a decis ca acesta să fie cercetat în stare de libertate. Fostul şef de la LPF l-a compătimit pe Liviu Ungurean, cel care a rămas în arest preventiv, după ce a fost audiat.

Reclamă 4 / 0/3

Este o întrebare foarte bună pe care şi-o adresează cu toţii. De ce l-au ridicat pe Daniel Niculae şi ce a spus acolo? În urma spuselor lui, e avalanşa. Este singurul eliberat.

Fii atent aici, au venit procurorii şi cu 10, au luat casa la puricat. Şi ţiglele de pe casă. Nevasta nu mai e om un an de zile, copiii sunt traumatizaţi pe viaţă… De asta spun, bietul Bocciu, l-am cunoscut o dată, e om cu care poţi să te înţelegi.

Asta e întrebarea din oraş: ‘ce a declarat Daniel Niculae?’. Eu nu cred că Şucu şi Niculae sunt vinovaţi de ceva. Dacă este implicat, o să îi afecteze cariera lui Niculae. Nu ştiu ce statut a avut.

Dacă e suspect, e nasol. O să vedem ce hotărâre judecătorească va fi. Dacă va avea interdicţie pe stadion Niculae, o să vedem caracterul lui Şucu. Foarte bine a făcut în conferinţa de presă”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și