Închide meniul

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu: „Aşa am păţit şi eu! Prea multă presiune!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2022, 14:38

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu: „Aşa am păţit şi eu! Prea multă presiune!

Gică Hagi nu se gândeşte la câştigarea titlului

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă | Profimedia

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu. „Regele” a explicat motivele pentru care Octavian Popescu este ieşit din formă şi chiar a pierdut prima echipă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi spune că a avut aceeaşi problemă şi cu Enes Sali. După un start fulminant, cel mai tânăr fotbalist care a jucat vreodată pentru naţionala României a intrat într-un con de umbră.  Ca şi în cazul lui Sali, Hagi cere răbdare şi cu Octavian Popescu.

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu

Prea multă presiune, trebuie să stea liniştit, să-şi vadă de antrenamente, să joace, să aibă plăcerea să joace fotbal.

Ştiu că aşa am pătit şi cu Sali, la fel. S-a dus în cer, s-a dus sus, e greu să le absorbi la o vârstă, trebuie răbdare, timp, să-l linişteşti, să nu-i creezi presiune. Chiar dacă a jucat, are experienţă, a demonstrat-o că e un jucător care poate să ducă”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

Mihai Stoica, enervat de Octavian Popescu: „Nu trag de el, a pierdut echipa!”

Mihai Stoica a fost enervat de Octavian Popescu, atacantul de 19 ani care nu a înscris niciun gol în acest sezon pentru FCSB. „Perla” lui Gigi Becali şi-a pierdut şi locul în primul 11 la vicecampioana României.1

Reclamă

MM a dezvăluit că avea aşteptări mari de la tânărul jucător. Şi-ar fi dorit ca Tavi Popescu să apeleze la ajutorul său. „Nu trag de el!”, a ţinut să afirme managerul general al lui FCSB.

Jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României a apelat şi la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut. Decizia l-a enervat pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului e sigur că cei care îl sfătuiesc

E clar că nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, îi va fi foarte greu să joace acum.

Reclamă 4 / 0/3

Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă. Nu pot discuta mai multe. După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coaching, acel jucător nu mai are interesul meu.

Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach, de atunci am văzut toţi ce joacă. Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste

Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro a apelat la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut.

Octavian Popescu vrea să revină la forma care l-a făcut pe Becali să viseze la 50 de milioane de euro. Promite să înceapă chiar la Londra.

Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu la sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este astăzi, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și