Închide meniul

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce rapidiştii au cerut un penalty în prima repriză a meciului cu Hermannstadt!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 februarie 2024, 21:40

Reclamă
Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce rapidiştii au cerut un penalty în prima repriză a meciului cu Hermannstadt!

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce rapidiştii au cerut un penalty în prima repriză a meciului cu Hermannstadt!

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În minutul 18 al meciului Rapid – Hermannstadt, Jayson Papeau a fost busculat în careu de către Mihai Butean. Iată verdictul lui Ion Crăciunescu după ce rapidiştii au cerut penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu le dă dreptate rapidiştilor. El consideră că a fost penalty la contactul dintre Jayson Papeau şi Mihai Butean.

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce rapidiştii au cerut un penalty în prima repriză a meciului cu Hermannstadt!

Se cam duce în el. Se duce în adversar, nu e luptă corp la corp, se duce cu corpul în el. E penalty”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Scorul la pauză în meciul Rapid – Hermannstadt a fost 0-0, dar giuleştenii au marcat două goluri după pauză.

În minutul 54, Krasniqi a deschis scorul după o fază superbă. Burmaz a centrat pentru reuşita lui Krasniqi.

Reclamă

În minutul 66 al partidei, Rrahmani a înscris şi el. Rrahmani a combinat cu Krasniqi, cel din urmă a centrat de pe partea dreaptă pentru Rrahmani, care a finalizat perfect, din cădere.

Rapid – Hermannstadt, în etapa a 26-a a Ligii 1

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Djokovic, Albu – Krasniqi, Burmaz, Papeau – Rrahmani

Rezerve: Drăghia, Bădescu, I. Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Ioniță II, Cîrjan.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Cristiano Bergodi

Hermannstadt: Căbuz – Bejan, Găman, I. Stoica – Butean, Murgia, Biceanu, Opruț – Ianis Stoica, Paraschiv, Balaure

Rezerve: Muțiu, I. Pop, Medina, Antoche, Fonseca, Ciubotaru, Jipa, Neguț, Bucuroiu, Oroian, G. Iancu, N’Goma.

Antrenor: Marius Măldărășanu

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat la conferinţa de presă: „Mă face să râd. Au adus artificiile?”

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali despre faptul că FCSB ar fi deja campioană şi a reacţionat la conferinţa de presă.

Antrenorul Rapidului e convins că FCSB nu a cucerit deja titlul. Bergodi a punctat că, în acest moment, Rapid e outsider în lupta la titlu, dar a subliniat că diferenţa de puncte faţă de FCSB poate fi redusă. Totodată, Bergodi a dezvăluit că a râs când l-a auzit pe Becali.

”Eu nu mă gândesc la faptul că FCSB ar putea fi deja campioană, chiar dacă toată lumea spune asta, eu știu că experiența trăită ca jucător și antrenor aici în România îmi spune că se poate întâmpla orice în acest mini-campionat de 10 meciuri. Este intensitate maximă, trebuie să vedem cum ajungem acolo cu pregătirea fizică, mentală, accidentări, suspendări, este un alt campionat.

Reclamă

Nu mă deranjează, pe mine mă face să râd, cu tot respectul, când am auzit că gata, au adus artificiile, sunt campioni, am râs. Vom vedea mai încolo, acum e devreme să vorbim, vedem după aceste cinci meciuri”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Hermannstadt.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” Vezi toate știrile
Citește și