Închide meniul

Verdictul lui Ionuț Chirilă în lupta pentru titlu: „Gigi Becali a avut dreptate pe jumătate!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2023, 12:48

Verdictul lui Ionuț Chirilă în lupta pentru titlu: „Gigi Becali a avut dreptate pe jumătate!

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham:

Ionuț Chirilă, la conferinţa de presă / Captură Facebook Academica Clinceni

Ionuț Chirilă a dat verdictul în lupta pentru titlu. Antrenorul este de acord cu declarațiile lui Gigi Becali, care susține că FCSB poate fi campioană dacă evoluează în fiecare meci ca în victoria 1-0 cu CFR Cluj, dar l-a atenționat pe patronul roș-albaștrilor cu privire la un aspect important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chirilă e de părere că FCSB a învins-o pe CFR și pentru că echipa lui Dan Petrescu a prestat un joc mult sub așteptări. Acesta crede că, odată ce campioana își va ridica nivelul, roș-albaștrii vor avea mai multe probleme.

Verdictul lui Ionuț Chirilă în lupta pentru titlu

„Vom vedea ce se va întâmpla la FCSB, care are încă fluctuații. A pierdut un meci cu Farul, cu 2-3, și a câștigat un meci în fața unui CFR care a fost de nerecunoscut. Gigi Becali, până la urmă, a avut dreptate pe jumătate. A spus așa: ‘Dacă vom juca ca la Cluj, avem șanse mari să câștigăm campionatul!’.

Dar eu trebuie să completez aici și să-i spun că, dacă vor juca ca la Cluj, au șanse mari să câștige campionatul, în condițiile în care și CFR va juca la fel ca la Cluj, adică foarte prost.

CFR a jucat foarte prost, lucru recunoscut și de Dan Petrescu. Însă a fost prima dată când FCSB-ul a demonstrat forță colectivă și mi-a plăcut că au construit atacuri poziționale, în condiții de adversitate și spațiu mic în terenul advers, au forțat jocul de combinații.

Reclamă

Au știut să creeze superioritate numerică, au învățat unghiurile de joc, și asta le-a adus o victorie pe deplin meritată. Iar faza golului este o fază nu întâmplătoare, e o fază foarte bine lucrată. Acum, vom vedea ce se va întâmpla mai departe. Ei trebuie să continue seria victoriilor”, a declarat Ionuț Chirilă, pentru sport.ro.

Gigi Becali: „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!”

Patronul lui FCSB a avut un discurs savuros după victoria obţinută de echipa sa în Gruia. Visează cu ochii deschişi la titlu şi se gândeşte deja la grupele Champions League.

Lăsați-ne să ne pregătim de… Dacă suntem ca aseară, vijelie de joc a fost, ca Barcelona… pac, pac, pac! Pase într-una! Asemenea joc mi-a dat curaj, nu poate să ne stea nimeni în cale. În prima repriză nici nu au contat. Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League (nr. râde).
Reclamă 4 / 0/3
Mi-a plăcut jocul ăsta prestat de echipă. Viteză, cum îmi place mie. Vedeți că, dacă merge jocul, nu mai schimb„, a declarat Gigi Becali după CFR Cluj – FCSB 0-1.
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și