Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2023, 11:12

Gigi Becali, prima reacţie după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League

Gigi Becali, investiţie de 10 milioane de euro în Bucureşti

Gigi Becali, alături de preoţi/ Hepta

  • CFR Cluj – FCSB 0-1
  • Prima reacţie a lui Gigi Becali

Gigi Becali a avut prima reacţie după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 0-1, din etapa a 24-a a Ligii 1. Roş-albaştrii au obţinut o victorie uriaşă şi s-au apropiat la 6 puncte de echipa lui Dan Petrescu,.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FCSB a avut un discurs savuros la 12 ore după victoria obţinută de echipa sa în Gruia. Visează cu ochii deschişi la titlu şi se gândeşte deja la grupele Champions League.

Gigi Becali, prima reacţie după CFR Cluj – FCSB 0-1

Latifundiarul din Pipera a anunţat că nu a mai fost nevoie să îi dicteze lui Mihai Pintilii schimbările. A fost mulţumit de jocul prestat de FCSB. Abia în minutul 66 a fost făcută prima înlocuire. Compagno a ieşit, iar în locul lui a intrat Miculescu.

Reclamă

Lăsați-ne să ne pregătim de… Dacă suntem ca aseară, vijelie de joc a fost, ca Barcelona… pac, pac, pac! Pase într-una! Asemenea joc mi-a dat curaj, nu poate să ne stea nimeni în cale. În prima repriză nici nu au contat. Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League (nr. râde).

Mi-a plăcut jocul ăsta prestat de echipă. Viteză, cum îmi place mie. Vedeți că, dacă merge jocul, nu mai schimb„, a declarat Gigi Becali după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Reclamă

FCSB s-a impus la limită în Gruia. A învins-o pe CFR Cluj graţie golului marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88. Octavian Popescu a fost autorul unui assist spectaculos, cu călcâiul.

Mihai Pintilii jubilează după derby-ul cu Dan Petrescu

Pintilii consideră că victoria cu CFR Cluj a fost una meritată. A vorbit şi despre motivul pentru care nu a făcut nicio schimbare la pauză, aşa cum a obişnuit în ultimele partide.

CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

„(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Roș-albaștrii au răpus campioana, în gerul din Gruia

Malcom Edjouma a marcat unicul gol al derby-ului de la Cluj și a devenit eroul lui Mihai Pintilii. Mijlocașul francez a dat lovitura în minutul 88, după o pasă superbă oferită de Octavian Popescu.

Partida de la Cluj a început cu 10 minute întârziere din cauza unor probleme apărute la instalaţia de nocturnă a arenei Dr. Constantin Rădulescu. Pe un gazon îngheţat şi o temperatură cu multe grade minus, prima repriză a întâlnirii a fost una alertă, dominată de echipa bucureşteană şi cu intervenţii excelente ale celor doi portari: Scuffet (CFR Cluj) şi Târnovanu (FCSB). În repriza secundă ritmul jocului a mai scăzut, gazdele au dominat, dar cei care au înscris au fost bucureştenii.

Edjouma l-a deschis pe Octavian Popescu în careul clujean, acesta a pasat tot lui Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88. Până la final s-a mai remarcat arbitrul Sebastian Colţescu, acesta arătându-i cartonaşul galben lui Octavian Popescu, pentru că bucureşteanul – înlocuit, a salutat galeria echipei FCSB în drumul său spre banca de rezervă.

FCSB are 44 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, are 50 de puncte şi este lider în clasament.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”