Închide meniul

Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2024, 11:13

Reclamă
Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!

Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid

Cristi Săpunaru, la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu FCSB / captura Facebook Rapid

Verdictul lui Cristi Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid. Căpitanul Rapidului e de părere că Mircea Lucescu ar aduce un mare plus la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru îl aşteaptă cu braţele deschise pe Lucescu la Rapid pentru ca echipa să se lupte cu şanse reale la titlu în sezonul viitor. Săpunaru a vorbit şi despre partida cu CFR Cluj, pe care a pierdut-o cu scorul de 2-3.

Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid

E un antrenor titrat, un antrenor pe care îl cunoaște toată lumea, iar dacă decide să vină la Rapid va fi un plus. Ar trebui să fim dezamăgiți de ce s-a întâmplat în acest play-off, nu doar în acest meci. Parcă e un sac fără fund și nu reușim să ieșim din pasa asta proastă. Un egal nu ne ajuta cu nimic, trebuia să câștigăm cele trei puncte. Mai departe, Rapidul nu moare aici, Rapidul merge mai departe și vedem sezonul viitor ce se va întâmpla. Sunt supărați (n.r. suporterii), treaba lor, decizia lor, noi îi respectă”, a spus Cristi Săpunaru după CFR Cluj – Rapid 3-2.

Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!”

Dan Şucu a făcut un anunţ bombă în ziua de Paşte şi a anunţat că îl doreşte pe Mircea Lucescu la Rapid. Şucu forţează în aceste zile mutarea anului în fotbalul românesc. Şucu vrea ca Mircea Lucescu să devină managerul general al Rapidului, pe modelul echipelor din Premier League.

Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Reclamă
Reclamă 4
Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League. 

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a anunţat Şucu la fanatik.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și