Închide meniul

Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2024, 11:13

Reclamă
Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!

Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid

Cristi Săpunaru, la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu FCSB / captura Facebook Rapid

Verdictul lui Cristi Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid. Căpitanul Rapidului e de părere că Mircea Lucescu ar aduce un mare plus la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru îl aşteaptă cu braţele deschise pe Lucescu la Rapid pentru ca echipa să se lupte cu şanse reale la titlu în sezonul viitor. Săpunaru a vorbit şi despre partida cu CFR Cluj, pe care a pierdut-o cu scorul de 2-3.

Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid

E un antrenor titrat, un antrenor pe care îl cunoaște toată lumea, iar dacă decide să vină la Rapid va fi un plus. Ar trebui să fim dezamăgiți de ce s-a întâmplat în acest play-off, nu doar în acest meci. Parcă e un sac fără fund și nu reușim să ieșim din pasa asta proastă. Un egal nu ne ajuta cu nimic, trebuia să câștigăm cele trei puncte. Mai departe, Rapidul nu moare aici, Rapidul merge mai departe și vedem sezonul viitor ce se va întâmpla. Sunt supărați (n.r. suporterii), treaba lor, decizia lor, noi îi respectă”, a spus Cristi Săpunaru după CFR Cluj – Rapid 3-2.

Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!”

Dan Şucu a făcut un anunţ bombă în ziua de Paşte şi a anunţat că îl doreşte pe Mircea Lucescu la Rapid. Şucu forţează în aceste zile mutarea anului în fotbalul românesc. Şucu vrea ca Mircea Lucescu să devină managerul general al Rapidului, pe modelul echipelor din Premier League.

Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Reclamă
Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League. 

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a anunţat Şucu la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și