Închide meniul

„N-are nicio şansă” Victor Piţurcă, verdict teribil despre fotbalistul adus de Gigi Becali pentru o sumă uriaşă: „Nu e bine”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 septembrie 2024, 12:33

Reclamă
„N-are nicio şansă Victor Piţurcă, verdict teribil despre fotbalistul adus de Gigi Becali pentru o sumă uriaşă: „Nu e bine

Victor Piţurcă, verdict teribil despre fotbalistul adus de Gigi Becali pentru o sumă uriaşă

Gigi Becali şi Victor Piţurcă / colaj Hepta

Victor Piţurcă a dat un verdict teribil despre fotbalistul adus de Gigi Becali pentru o sumă uriaşă. Fostul selecţioner al României crede că Marius Ştefănescu nu va avea succes la FCSB dacă Becali va continua pe aceeaşi linie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului l-a criticat în mai multe rânduri pe jucătorul pe care l-a cumpărat de la Sepsi pentru 1.3 milioane de euro.

„N-are nicio şansă” Victor Piţurcă, verdict teribil despre fotbalistul adus de Gigi Becali pentru o sumă uriaşă: „Nu e bine”

La Ștefănescu e un preț mai aproape de adevăr, nu costa 1,3 milioane, dar 800.000 costa. Are calități, dar contează foarte mult antrenorii și dacă procedează patronul cum procedează, n-are nicio șansă. El e un jucător mai fin, din punct de vedere psihologic, nu e bine, nu stă foarte bine. Nu poate să joace la nivelul lui. El, în turul ăsta, va fi sau nu va fi”, a spus Victor Piţurcă despre Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Marius Ştefănescu a fost cumpărat de FCSB de la Sepsi după ce patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi spunea că nu îl va da la FCSB.

Dioszegi a dezvăluit ulterior că Marius Ştefănescu i-a cerut să plece la FCSB. După transferul la roş-albaştri, Marius Ştefănescu a fost mai întâi ridicat în slăvi de Becali, după care a fost criticat de milionar.

Reclamă
Reclamă

Aştept mult mai mult de la Ştefănescu. Alt Ştefănescu am cumpărat. Mă aşteptam să facă ce a făcut Băluţă. Mă aşteptam să fie mai combativ, să intre, să dribleze, să dea la poartă. Vreau un alt Ştefănescu!”, declara Becali pentru primasport.ro.

„Degeaba ne ascundem după degete!” Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB: „De-asta nu dă randament”

Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB. Fostul jucător de la Sepsi Sf. Gheorghe s-a transferat vara aceasta la campioana României, dar nu a reuşit să îl impresioneze pe Gigi Becali.

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, este de părere că fostul său jucător a fost afectat de criticile venite din partea patronului FCSB, susţinând că Ştefănescu este o persoană sensibilă:

Reclamă

„Ștefănescu este un băiat sensibil. Poate din cauza faptului că s-a gândit că atunci când îi merge la FCSB o să fie la fel cum e la noi și deja toți băieții o să primească la fel cum a fost la noi, o să-i fie ușor să marcheze și să dea pase de goluri.

Eu am văzut toate meciurile. Nu pot să spun că a jucat rău și nici nu pot să spun că a jucat cum a jucat la noi. Fiecare jucător are nevoie de timp, să se adapteze la noua echipă, la noua schemă a echipei, la antrenor, la staff.

Este un tip care, eu așa consider, nu înghite așa de bine dacă este certat. Am văzut că a fost certat, acum degeaba ne ascundem după degete. A fost certat de vreo două ori. Consider că din cauza asta nu mai dă randamentul scontat. Nu pot să spun că e orgolios. O să vedem asta în următoarele etape, ce o să facă pe teren, dar jucătorii sunt ca ouăle”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

„E zero!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: „Un avatar al lui Şucu”

14:30

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan sunt ACUM în AntenaPLAY

13:57

„E frânt!” FCSB are emoţii înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu ştiu cât îl afectează”

13:57

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Programul zilei de luni

13:42

VideoCharles Leclerc, accident în primul antrenament al Marelui Premiu din Azerbaidjan! Un alt pilot şi-a făcut şi el praf monopostul

13:34

VIDEOPrimul antrenament al Marelui Premiu al Azerbaidjanului a fost în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid pilot

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 5 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte 6 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic”
Citește și