Închide meniul

Verdictul medicilor, după accidentarea suferită de Darius Olaru în CFR Cluj – FCSB

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 23:28

Reclamă
Verdictul medicilor, după accidentarea suferită de Darius Olaru în CFR Cluj – FCSB

Verdictul medicilor, după accidentarea suferită de Darius Olaru în CFR Cluj - FCSB

Darius Olaru, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat verdictul medicilor, după accidentarea suferită de Darius Olaru în derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul în cazul căpitanului roş-albaştrilor, mărturisind că acesta nu a suferit o accidentare gravă şi va putea juca în următoarea etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru s-a accidentat după un duel cu Avounou, din minutul 40 al derby-ului din Gruia. Mijlocaşul a fost înlocuit până la pauză cu Mihai Lixandru.

Verdictul medicilor, după accidentarea suferită de Darius Olaru în CFR Cluj – FCSB

Imediat după remiza din Gruia, Gigi Becali a fost întrebat despre starea lui Darius Olaru. Patronul de la FCSB a dat asigurări că mijlocaşul va evolua, accidentarea nefiind una gravă.

De asemenea, Becali a transmis că Olaru a fost consultat după meci de doctorul FCSB-ului, acesta fiind cel care a stabilit că mijlocaşul nu are nevoie să fie supus unui RMN.

„Şi Olaru trebuia să vină la primire. Olaru de la un timp crede că poate face ce vrea. „Păi îţi fură varza, joacă mai repede”. O să joace, accidentat o să joace! Nu are domnule nimic, o să joace!

Reclamă

Nu are domnule nimic, o să joace! E contuzie. A fost lovitura atât de tare că i-a făcut o vânătaie mare. Eu am văzut!

A văzut doctorul, nu a văzut doctorul? Nu mai trebuie să facă RMN. E clar, nu are nimic. Îl durea foarte tare, nu putea să pună piciorul jos”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Darius Olaru s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj!

FCSB a încasat o lovitură în duelul cu CFR Cluj, după ce Darius Olaru s-a accidentat! Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit pe finalul primei reprize a derby-ului din Gruia, din etapa a 19-a din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 40, după un corner executat de Risto Radunovic, balonul a fost respins în afara careului de clujeni, iar Darius Olaru a încercat să recentreze în careu. În momentul şutului, Avounou a încercat să-l oprească pe căpitanul roş-albaştrilor, moment în care acesta a şutat din inerţie în adversarul clujean.

Imediat după această fază, Olaru s-a prăbuşit pe gazon şi a acuzat dureri la nivelul piciorului drept. De asemenea, a existat şi un conflict între jucătorii celor două echipe, după ce clujenii s-au plâns de faptul că arbitrul a dictat lovitură liberă pentru roş-albaştri.

Darius Olaru a primit îngrijiri, şi a fost imediat scos de pe teren, fără să calce pe piciorul drept. Mihai Lixandru a fost trimis în teren în locul căpitanului roş-albaştrilor.

Pierderea lui Darius Olaru reprezintă o lovitură teribilă pentru FCSB, având în vedere că mijlocaşul este căpitanul şi golgheterul echipei. În acest sezon, Olaru a marcat nu mai puţin de opt goluri, în cele 26 de meciuri bifate. Acesta şi-a mai trecut în cont şi trei assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și