Închide meniul

Verdictul specialistului, după ce Rapid a primit penalty cu Chindia: „Pot să spun asta 100%”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2023, 23:29

Reclamă
Verdictul specialistului, după ce Rapid a primit penalty cu Chindia: „Pot să spun asta 100%

Andrei Chivulete a dictat penalty pentru Rapid

Captură Orangesport

Verdictul specialistului, după ce Rapid a primit penalty cu Chindia. Marius Avram a spus că arbitrul Andrei Chivulete a luat decizia corectă în momentul în care a acordat penalty pentru echipa lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 65, arbitrul Andrei Chivulete a decis scă acorde penalty pentru Rapid. Dugandzic a apucat să lovească mingea, pentru ca mai apoi să fie atins de Corinus.

Verdictul specialistului, după ce Rapid a primit penalty cu Chindia

Marius Avram e de părere că Andrei Chivulete are toate argumentele pentru a dicta penalty.

Vedem clar că Dugandzic lovește mingea, pot să spun asta 100%. Fundașul celor de la Chindia se aruncă cu piciorul stâng înspre minge, dar nu o lovește. Pare că se vede un contact între cele două picioare. Eu spun că-l loveşte pe Dugandzic în călcâi.

E un penalty soft, dar are argumente, este contact. Până la urmă, înclin să-i dau dreptate lui Chivulete, dar e greu să-mi dau seama din reluările acestea. Mi-ar fi plăcut să văd din unghiul în care vede el faza”, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Reclamă

La rândul său, şi Florin Prunea susţine că a fost penalty.

Vorbeam de presiunea publicului. Eram convins la pauză că vom vedea un penalty foarte repede. Așa mi-a lăsat impresia. Dar este penalty, se vede că îl lovește pe Dugandzic. Chivulete vede foarte bine”, a completat Florin Prunea.

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete

Mihai Stoica a avut o reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid – Chindia 2-0. Managerul general de la FCSB nu este de acord cu penalty-ul primit de echipa gazdă, în minutul 65.

Reclamă 4 / 0/3

Marko Dugandzic a deschis scorul, în minutul 65, dintr-un penalty obținut după ce a fost faultat în careul oaspeților. Mihai Stoica consideră că Andrei Chivulete a oferit un penalty eronat. Totodată, a avut o reacție ironică la adresa „centralului”.

„Sunt foarte curios să văd dacă va fi şi după meciul ăsta vreun comentariu din partea CCA sau dacă vor fi urmări. Efectiv, eu nu înţeleg nimic din faza asta. Terenul se cam aplecase, părea că Rapid va marca. Dar de ce să dai penalty la faza aia? Băiatul ăla s-a întors cu spatele la minge…

Eu zic că Rapid îşi merită cu prisosinţă meritul în clasament, dar rămâne întrebarea. Marca fără penalty sau Căbuz făcea meciul vieţii? Ăsta nu e penalty şi nu se duce să verifice?

Ce îşi spun în cască? Singura explicaţie logică e dacă Chivulete a fost întrebat «Ai văzut bine faza? Da, am vazut»… Sau «faci refacere după meci sau mergi acasă? (n.r. ironic)»”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Tiberiu Căpușă, dezlănțuit după Rapid – Chindia 2-0

Tiberiu Căpușă s-a dezlănțuit după Rapid – Chindia 2-0. Fundașul oaspeților a avut un discurs foarte dur la adresa lui Andrei Chivulete, „centralul” meciului din Giulești.

„Meciul a fost decis de domnul Chivulete. E al doilea meci consecutiv când îmi dă 2 cartonașe galbene. E frustrant să primești al doilea cartonaș la o fază în care noi trebuia să avem aut. El înainte de meci îmi spune «Ai grijă, Căpușă!» Eu ce să fac? Să stau cu frică că îmi dă cartonaș roșu?

A fost aut clar pentru noi. Eu nu contest că n-au existat faulturi, dar noi am rămas în 10 oameni și am plătit, am pierdut acest meci.

Reclamă

Nu a fost intenția de a lua al doilea galben. E vinea mea că am făcut acele faulturi, îmi asum asta. Dar înainte de fault, a fost clar aut pentru noi și nu s-a dat. Când greșesc arbitrii, cine plătește? Am pierdut un meci unde puteam face mult mai multe, dacă am fi jucat 11 vs 11. Arbitrul îmi spune înainte de meci să am grijă. La ce să am grijă? De ce mi-o spune fix mie?” a explicat după meci Tiberiu Căpușă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și