Închide meniul

Mihai Stoica, reacție ironică după ce Andrei Chivulete a dat penalty în Rapid – Chindia 2-0: „Faci refacere după meci sau mergi acasă? Nu înţeleg nimic din faza asta!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 23:35

Reclamă
Mihai Stoica, reacție ironică după ce Andrei Chivulete a dat penalty în Rapid – Chindia 2-0: Faci refacere după meci sau mergi acasă? Nu înţeleg nimic din faza asta!”

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid – Chindia 2-0. Managerul general de la FCSB nu este de acord cu penalty-ul primit de echipa gazdă, în minutul 65.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a deschis scorul, în minutul 65, dintr-un penalty obținut după ce a fost faultat în careul oaspeților.

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid – Chindia 2-0

Mihai Stoica consideră că Andrei Chivulete a oferit un penalty eronat. Totodată, a avut o reacție ironică la adresa „centralului”.

„Sunt foarte curios să văd dacă va fi şi după meciul ăsta vreun comentariu din partea CCA sau dacă vor fi urmări. Efectiv, eu nu înţeleg nimic din faza asta. Terenul se cam aplecase, părea că Rapid va marca. Dar de ce să dai penalty la faza aia? Băiatul ăla s-a întors cu spatele la minge…

Eu zic că Rapid îşi merită cu prisosinţă meritul în clasament, dar rămâne întrebarea. Marca fără penalty sau Căbuz făcea meciul vieţii? Ăsta nu e penalty şi nu se duce să verifice?

Reclamă

Ce îşi spun în cască? Singura explicaţie logică e dacă Chivulete a fost întrebat «Ai văzut bine faza? Da, am vazut»… Sau «faci refacere după meci sau mergi acasă? (n.r. ironic)»”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Adrian Mutu s-a descătuşat după Rapid – Chindia 2-0

Adrian Mutu a avut o declarație euforică după ce Rapid a învins-o pe Chindia.

„A fost o săptămână plină de frustrare după meciul de la Mioveni. Lipsa de precizie şi ghinionul a fost să nu câştigăm acolo. Azi am dominat meciul, am meritat să câştigăm. Mă bucur pentru Marko că a revenit la ceea ce ştie el să facă şi să dea goluri. Până la acel şut al lui Popa, nu au avut nicio ocazie. Andrei Ciobanu a simţit o înţepătură la coapsă, sper să nu fie ruptură.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău, sper să fie puternic şi să meargă înainte. S-au mişcat bine jucătorii, se vedea că au poftă de joc. Mă bucur că s-a întors Papeau. Când o să îl avem sută la sută, atunci va fi foarte bine. La Rapid, lui Vali Costache îi lipsesc golurile. Îşi pune calităţile în slujba echipei. Şi Sefer a jucat bine, şi Ioniţă a jucat bine. O să îl avem şi pe Ongenda în curând şi arătăm mai bine. Marko a spus că a fost tras. Probabil că există o presiune şi peste arbitri. Mulţi oameni au făcut presiune că Rapidul ar fi favorizată. Punctele sunt cele mai importante. Sper să mai strângem 9 puncte şi după aceea vom vedea ce va fi”, a spus Adrian Mutu, după Rapid – Chindia 2-0, pentru digisport.ro.

Anghel Iordănescu, declarație categorică după Rapid – Chindia 2-0

Anghel Iordănescu l-a criticat pe Tiberiu Căpușă pentru greșelile repetate făcut în meciul cu Rapid. Fundașul Chindiei a fost eliminat în prelungirile primei reprize, din cauza cumului de cartonașe galbene.

„Din nou, o seară frumoasă pe Giulești. S-a câștigat, pe de-o parte, și datorită faulturilor inutile făcute de Căpușă la mijlocul terenului. Una peste alta, sunt trei puncte importante pentru Rapid. Până mâine, cel puțin, au trecut pe locul 3. Rapid trebuie să mai regleze jocurile în deplasare. N-are cum să se deplaseze afară cu 13 mii de spectatori”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei Rapid – Chindia, 2-0, la care a fost prezent.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și