Închide meniul

Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?”

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 8:34

Reclamă
Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă / „Asta e poziţie normală?

Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo - FC Voluntari: "E neglijenţă" / "Asta e poziţie normală?"

Radu Boboc atinge mingea cu mâna în Dinamo - FC Voluntari / Captură Orange Sport

Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari, a venit la scurt timp după fluierul final al meciului de pe stadionul Arcul de Triumf. Partida dintre Dinamo şi FC Voluntari s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, şi nu a fost lipsită de controverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai controversate faze au avut loc în repriza secundă. În minutul 47, FC Voluntari a cerut un penalty, după duelul dintre Adam Nemec şi Răzvan Patriche.

Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?”

În ciuda contactului de la nivelul picioarlor, arbitrul Radu Petrescu nu a dictat nimic, dar Ion Crăciunescu susţine că FC Volntari trebuia să primească o lovitură de la 11 metri.

„E fault. Sigur că e penalty. E neglijență, îl calcă”, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Fostul arbitru român a analizat şi faza din minutul 53 a partidei de pe stadionul Arcul de Triumf. Atunci, Radu Boboc a făcut henţ în careu, iar Dinamo a primit penalty. Radu Petrescu a fost chemat la monitor însă, iar arbitrul de 41 de ani a întors decizia după ce a revăzut reluările. Ion Crăciunescu susţine că Radu Petrescu luase decizia corectă în primă fază, aceea de a acorda penalty:

Reclamă
Reclamă

„Mingea sare din gazon în mâna lui Boboc. Asta e poziție normală a mâinii? E penalty”, a mai spus Ion Crăciunescu.

Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! Lucescu a remarcat că „roş-albii” au făcut foarte multe greşeli. El crede că acest lucru se datorează şi presiunii uriaşe care există pe umerii jucătorilor.

„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!

Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! Lucescu a remarcat că „roş-albii” au făcut foarte multe greşeli. El crede că acest lucru se datorează şi presiunii uriaşe care există pe umerii jucătorilor.

Reclamă

„Il Luce” crede că e posibil orice în acest final de play-out, inclusiv ca Dinamo să reuşească să se salveze in-extremis.

„Dificil, sigur îşi doresc foarte mult. De asta fac şi foarte multe greşeli incredibile. Şi aşa calitatea tehnică nu este foarte mare, de asta fac greşeli multe şi tactice. Au o obligaţie! Nu că e vorba de salvare, orice se poate întâmpla!”, a declarat Mircea Lucescu după Dinamo – FC Voluntari 1-1.

Dinamo e pe locul 9 în Liga 1 în acest moment, cu 21 de puncte. „Câinii” au 2 puncte mai mult decât FCU Craiova. Cu o victorie mâine, în meciul de acasă cu U Cluj, oltenii lui Mititelu ar trece peste Dinamo în clasament.

Dinamo e la egalitate de puncte cu Poli Iaşi şi FC Botoşani, dar acestea vor juca mâine, cu UTA, respectiv Petrolul.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

9:40

VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa

9:01

Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui”

9:01

Fernando Alonso, probleme înaintea Marelui Premiu al Mexicului: „Sper să fiu bine”. Ce a spus despre cursa cu numărul 400

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și