Închide meniul

Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?”

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 8:34

Reclamă
Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă / „Asta e poziţie normală?

Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo - FC Voluntari: "E neglijenţă" / "Asta e poziţie normală?"

Radu Boboc atinge mingea cu mâna în Dinamo - FC Voluntari / Captură Orange Sport

Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari, a venit la scurt timp după fluierul final al meciului de pe stadionul Arcul de Triumf. Partida dintre Dinamo şi FC Voluntari s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, şi nu a fost lipsită de controverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai controversate faze au avut loc în repriza secundă. În minutul 47, FC Voluntari a cerut un penalty, după duelul dintre Adam Nemec şi Răzvan Patriche.

Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?”

În ciuda contactului de la nivelul picioarlor, arbitrul Radu Petrescu nu a dictat nimic, dar Ion Crăciunescu susţine că FC Volntari trebuia să primească o lovitură de la 11 metri.

„E fault. Sigur că e penalty. E neglijență, îl calcă”, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Fostul arbitru român a analizat şi faza din minutul 53 a partidei de pe stadionul Arcul de Triumf. Atunci, Radu Boboc a făcut henţ în careu, iar Dinamo a primit penalty. Radu Petrescu a fost chemat la monitor însă, iar arbitrul de 41 de ani a întors decizia după ce a revăzut reluările. Ion Crăciunescu susţine că Radu Petrescu luase decizia corectă în primă fază, aceea de a acorda penalty:

Reclamă

„Mingea sare din gazon în mâna lui Boboc. Asta e poziție normală a mâinii? E penalty”, a mai spus Ion Crăciunescu.

Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! Lucescu a remarcat că „roş-albii” au făcut foarte multe greşeli. El crede că acest lucru se datorează şi presiunii uriaşe care există pe umerii jucătorilor.

„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!

Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! Lucescu a remarcat că „roş-albii” au făcut foarte multe greşeli. El crede că acest lucru se datorează şi presiunii uriaşe care există pe umerii jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Il Luce” crede că e posibil orice în acest final de play-out, inclusiv ca Dinamo să reuşească să se salveze in-extremis.

„Dificil, sigur îşi doresc foarte mult. De asta fac şi foarte multe greşeli incredibile. Şi aşa calitatea tehnică nu este foarte mare, de asta fac greşeli multe şi tactice. Au o obligaţie! Nu că e vorba de salvare, orice se poate întâmpla!”, a declarat Mircea Lucescu după Dinamo – FC Voluntari 1-1.

Dinamo e pe locul 9 în Liga 1 în acest moment, cu 21 de puncte. „Câinii” au 2 puncte mai mult decât FCU Craiova. Cu o victorie mâine, în meciul de acasă cu U Cluj, oltenii lui Mititelu ar trece peste Dinamo în clasament.

Dinamo e la egalitate de puncte cu Poli Iaşi şi FC Botoşani, dar acestea vor juca mâine, cu UTA, respectiv Petrolul.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și