Închide meniul

Verdictul specialistului după faza contraversată care a decis victoria Universităţii Craiova: „Nu înţeleg de ce a chemat targa”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 22:25

Verdictul specialistului după faza contraversată care a decis victoria Universităţii Craiova. Marius Avram a spus că Adrian Cojocaru a luat decizia corectă abia după ce a revăzut faza pe monitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 2-1 pentru Universitatea Craiova, Adrian Cojocaru a acordat un penalty în prelungirile partidei pentru FC Voluntari, după duelul dintre Laurenţiu Popescu şi Carnat. Adrian Cojocaru a anulat penalty-ul după ce a fost chemat de cei din camera VAR.

Verdictul specialistului după faza contraversată care a decis victoria Universităţii Craiova

„Presupunerea mea e că poate l-a atins puţin în ceafă. Nu văd să existe un contact semnificativ. Nu văd de ce a chemat targa acolo. E bine că a fost chemat şi s-a luat decizia corectă de a anula penalty-ul. Două lucruri i-au arătat cei din cabină. I-au arătat cum portarul joacă mingea şi abia după aceea urmează un posibil contact„, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Oltenii au început perfect meciul de la Craiova: bară Creţu în minutul 2 şi gol Baiaram în minutul 7. Ilfovenii au egalat după numai un minut, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Elevii lui Dică au pus presiune pe gazde, au cerut un penalty în minutul 24, la un duel al lui Carnat cu Bancu, şi au reuşit să egaleze în minutul 54, tot după un penalty. Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurenţiu Popescu şi Robert Popescu a egalat pentru Voluntari.

Golul victoriei craiovene a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap. Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82. Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean. După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia şi CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și