Închide meniul

Verdictul specialistului după gafele uriaşe ale lui Horaţiu Moldovan de la Voluntari: „Arogant! E principalul vinovat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 8:33

Reclamă
Verdictul specialistului după gafele uriaşe ale lui Horaţiu Moldovan de la Voluntari: „Arogant! E principalul vinovat!

Horaţiu Moldovan a greşit decisiv în FC Voluntari - Rapid 2-1

Profimedia

Verdictul specialistului după gafele uriaşe ale lui Horaţiu Moldovan de la Voluntari. Helmut Duckadam e de părere că portarul Rapidului a avut un discurs arogant în a doua parte a discursului, când a avut un schimb de replici cu un reporter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a recunoscut că din cauza lui a pierdut Rapid partida de la Voluntari, scor 1-2, însă a răbufnit în momentul în care a fost întrebat dacă se teme că nu va mai fi titular.

Verdictul specialistului după gafele uriaşe ale lui Horaţiu Moldovan de la Voluntari

Prima parte (n.r. – a discursului) a fost corectă, a recunoscut că a greșit. Eu cred că el este principalul vinovat pentru această înfrângere, chiar dacă a greșit și Bergodi. Moldovan a gafat de două ori.

În partea a doua a fost puțin arogant, pentru că era normal să-i pună acea întrebare. Dar cu siguranță nu-și va pierde locul.

Am mai discutat cu Bogdan Stelea și am spus că Rapid mai are nevoie de un portar de aceeași valoare, Bogdan a spus că nu. Când este titular nu are nicio concurență și greșește. Părerea mea că etapa următoare va juca tot el”, a spus Duckadam la digisport.ro.

Reclamă

Horaţiu Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după FC Voluntari – Rapid 2-1

Rapid a suferit prima înfrângere a sezonului în deplasarea cu FC Voluntari. Horaţiu Moldovan a gafat în secunda 10, iar Christopher Braun a fost autorul unui autogol înainte de pauză.

Întrebat dacă se teme că îşi va pierde postul de titular, Horaţiu Moldovan a avut o reacţie surprinzătoare la adresa unei jurnaliste.

Ce explicaţii? Eu mi-am bătut echipa singur, nu Voluntari a bătut Rapidul. Îmi asum această înfrângere, vedem ce se întâmplă pe viitor. Nu m-am uitat încă pe reluări. Primul şut m-a surprins, a venit ciudat, dar sunt portar de naţională şi trebuia să intervin. La al doilea nu l-am văzut pe Braun, el nu a avut nicio vină.

Reclamă 4 / 0/3

Este o echipă cu presiune şi peste tot pe unde mergem parcă am jucat acasă. E timpul să începem să facem puncte, e bine totuşi că e etapa a 4-a şi avem timp să ne revenim. E normal ca fanii să ne cheme, ei vin după noi meci de meci. Le-am promis că o să fim acolo sus şi nu am început aşa bine..

Ai vrut tu să pui întrebarea asta (n.r. dacă se teme că nu va mai fi titular), să fie o ştire bună? Am făcut şi meciuri bune. Sper să nu îmi pierd locul. Dacă îl pierd, o să îl recâştig„, a declarat Horaţiu Moldovan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și