Închide meniul

Verdictul specialistului, după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2: „Linia e strâmbă! M-a îngrozit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 13:38

Verdictul specialistului, după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2: Linia e strâmbă! M-a îngrozit!”

Verdictul specialistului, după golul anulat din CFR Cluj - Rapid 2-2

Gol anulat pentru CFR Cluj, în meciul cu Rapid/ Captură Orange Sport

Verdictul specialistului, după golul anulat în CFR Cluj – Rapid 2-2, nu a întârziat să apară. Adrian Porumboiu este de părere că linia trasată de cei din camera VAR este strâmbă, și astfel nu se poate observa cu exactitate dacă Anton Maglica este sau nu în poziție de ofsaid, în momentul în care marchează în poarta lui Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Rapid, în prima rundă de play-off. Clujenii au avut șansa de a obține toate cele trei puncte, pe final de joc, însă golul lui Anton Maglica a fost anulat pe motiv de ofsaid, după consultarea arbitrajului video.

Verdictul specialistului, după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2

Adrian Porumboiu susține că cei din camera VAR nu au trasat bine linia de ofsaid, și de aceea este loc de interpretări. Fostul arbitru este de părere că în acest fel, nu se poate oferi un verdict clar, dacă a fost sau nu ofsaid la Anton Maglica.

Cu faza de ofsaid, dacă și acum sunt discuții… mai bine nu mai trăgeau linia aceea. E o linie strâmbă! Trebuie să fie trasată din spate, la nivelul ultimului apărător, să nu lase loc de interpretări.

Linia aceea lasă loc de interpretări, nimeni nu poate să spună cu precizie, doar ochiometric. Nu poți să spui că aia e o linie dreaptă.

Reclamă

Dacă tot am avansat în metoda asta cu VAR-ul, interpretarea asta cu linia creează probleme. Linia aia m-a îngrozit! Nu pot să-mi dau seama dacă a fost sau nu ofsaid. O linie dreaptă care e strâmbă!”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru fanatik.ro.

„Liniile româneşti au fost la VAR!”. Dan Petrescu a cedat după golul anulat în CFR Cluj – Rapid 2-2

Dan Petrescu a cedat nervos după golul anulat echipei sale în CFR Cluj – Rapid, scor 2-2, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Bursucul” nu îşi explică de ce golul lui Anton Maglica, din minutul 90+2, nu a fost validat de brigada de arbitri.

Dan Petrescu a răbufnit şi a dat de pământ cu brigada condusă de Andrei Chivulete. L-a înfuriat şi grafica apărută la TV din care reieşea că Maglica era în afara jocului. Petrescu s-a înfuriat când a văzut liniile trasate în cabina VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă e şi ăla e ofsaid, uitaţi-vă la fază. Liniile româneşti au fost la VAR! Nu a fost niciun ofsaid. Nu meritam victoria, trebuie să fii nebun să minţi, dar dacă am băgat-o în poartă, lasă golul!

În tur ne-a furat de ne-a rupt, ne-au luat două penalty-uri care nu au fost. Ce să facem? Acum lasă-mi golul ăsta, îmi iei şi golul ăsta? Apărarea mea a fost foarte slabă azi, toţi cei patru fundaşi nu îşi merită locul la echipă la cum au jucat.

Mai sunt 9 meciuri, vedem ce putem scoate. V-am zis că anul ăsta nu suntem favoriţi noi, sunt alte echipe mai bune, cred eu. Mai ales Farul, care este pe primul loc. Nu suntem constanţi„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și