Închide meniul

Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!”

Publicat: 20 aprilie 2024, 21:28 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 18:50

Reclamă

Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid, care a provocat o controversă uriaşă, a venit! Marcel Bîrsan a considerat că Rrahmani a influenţat faza şi a decis să anuleze golul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai controversată fază din FCSB – Rapid s-a produs în minutul 23. Rapid a marcat pentru a treia oară , dar Marcel Bîrsan a decis că Albion Rrahmani a influenţat faza şi a anulat golul marcat de kosovar.

Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid

Marius Avram e de părere că Marcel Bîrsan nu a procedat corect şi că trebuia să valideze golul lui Hasani.

„Ca întotdeauna încep cu legile jocului. Trebuie să vedem dacă în momentul şutului îi obturează câmpul vizual al jucătorului. El nu încearcă să joace mingea, el vede şi sare. Daca prin  săritură îl împiedică pe Târnovanu. Din punctul meu de vedere, golul este perfect valabil. Târnovanu vede mingea mereu. E o întrebare bună de ce nu a fost validat. Nu înţeleg de ce nu a fost chemat Bîrsan”, a spus Marius Avram la digisport.ro.

„Părerea mea e că arbitrul a decis să anuleze eronat golul”, a spus Ionuţ Angheluţă, unul dintre comentatorii partidei, la digisport.ro. Şi FCSB a a avut un gol anulat. Coman a marcat în minutul 3, dar golgheterul liderului se afla în poziţie de ofsaid.

Reclamă

Ce au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid

Ce au scandat fanii FCSB-ului la Arena Naţională, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid. Ultraşii liderului din Liga 1 au luat cu asalt cel mai mare stadion din România.

FCSB este aproape de a deveni, matematic, campioană. De 9 ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali titlul în Liga 1.

Toate biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului s-au vândut. Fanii roş-albaştrilor au ajuns la stadion cu două ore înainte de partidă şi au aşteptat venirea favoriţilor.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care autocarul FCSB-ului a ajuns la Arena Naţională, fanii au început să strige: „Campionii, campionii, ole ole ole!„.

Mai mult decât atât, s-a declanşat isteria în momentul în care Florinel Coman a coborât din autocar. Au fost urale de bucurie, iar „Mbappe” a ridicat triumfător pumnul în aer.

Echipele de start pentru meciul din etapa a 5-a a playoff-ului Ligii 1:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, M. Toma, Al. Băluță, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia – Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, Bădescu, Emmers, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Papeau, Burmaz, Cepoi

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și