Închide meniul

Verdictul specialistului, după golul controversat marcat de Oţelul Galaţi cu FCSB

Alex Masgras Publicat: 3 decembrie 2023, 22:29

Reclamă
Verdictul specialistului, după golul controversat marcat de Oţelul Galaţi cu FCSB

Verdictul specialistului, după golul marcat de Oţelul Galaţi cu FCSB

Faza controversată din FCSB - Oţelul / Captură Orange Sport

S-a aflat verdictul specialistului, după golul controversat marcat de Oţelul Galaţi cu FCSB. Echipa lui Dorinel Munteanu a deschis scorul în meciul de pe Arena Naţională în minutul 7, prin Teles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza a fost analizată de VAR, dar în cele din urmă, golul portughezului a fost validat. Partida este transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Verdictul specialistului, după golul marcat de Oţelul Galaţi cu FCSB

Lixandru a trimis o pasă spre Ovidiu Popescu, care l-a pus în mare dificultate pe jucătorul roş-albaştrilor. El a fost deposedat de Samuel Teles, după care portughezul l-a învins pe Ştefan Târnovanu.

Chiar dacă faza a fost analizată de VAR, echipa lui Dorinel Munteanu a rămas în avantaj pe tabelă. Decizia luată de Rareş Vidican şi Ciprian Danşa, cei doi oficiali din cabina VAR delegaţi la această partidă, a fost apreciată de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu ca fiind corectă, susţinând că jucătorul gălăţenilor l-a deposedat regulamentar pe Popescu.

„Nu mi se pare fault. Dă (n.r.- Teles) direct în minge, el (n.r.- Ovidiu Popescu) sare în față. Nu văd unde e contactul”, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Reclamă

Echipele de start în FCSB – Oţelul Galaţi

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Olaru (cpt.), Șut, Ov. Popescu – Miculescu, Compagno, Coman
REZERVE: A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
ANTRENOR: Elias Charalambous

OȚELUL (4-3-3): Dur Bozoancă – Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes – Cisotti (cpt.), Ariel Lopez, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
REZERVE: R. Stoian – Fatai, Jardan, Tănasă, Dimitrov, I. Neagu, G. Cîrjan, S. Rus, Ghiocel
ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul

Elias Charalambous este fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul. Antrenorul roş-albaştrilor a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Arena Naţională şi a anunţat că nu se va putea baza pe Alex Băluţă, Vali Creţu şi Tavi Popescu.

Cu toate acestea, antrenorul cipriot este convins că echipa are mai multe soluţii pentru a-i înlocui pe cei trei şi susţine că staff-ul FCSB va lua cele mai bune decizii:

„Băluță lipsește. Crețu și Tavi Popescu lipsesc și ei. Sunt trei jucători care au ajutat echipa în acest sezon. Ne dorim cât mai mulți jucători în lot, dar cred că avem soluții pentru a-i înlocui.

Da, am decis primul 11. Nu e momentul să-l spun acum. Am decis și îl veți vedea mâine. Avem soluții pentru a-i înlocui pe Băluță și Octavian Popescu. Vom lua cele mai bune decizii”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și