Închide meniul

Verdictul specialistului în cazul Sepsi – FC U Craiova, după ce a ieşit de la Comisia de Recurs! Decizia finală se va anunţa joi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2023, 19:59

Verdictul specialistului în cazul Sepsi – FC U Craiova, după ce a ieşit de la Comisia de Recurs! Decizia finală se va anunţa joi

Cristian Jura a vorbit despre cel mai complicat caz din fotbalul românesc

Captură Antena Sport

Verdictul specialistului în cazul Sepsi – FC U Craiova. Cristian Jura, avocatul de la TAS pe care Adrian Mititelu l-a adus la Comisia de Apel să ţină o pledoarie, a vorbit despre cel mai complicat caz din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Jura a admis că cei din Comisie se află într-o situaţie ingrată. Acesta a spus că decizia finala va pune în balanţă fie meritul sportiv, fie combaterea rasismului. În al doilea scenariu, Jura crede că există riscul ca toate meciurile să se întrerupă şi să se decidă la „masa verde”.

Verdictul specialistului în cazul Sepsi – FC U Craiova

A fost o audiere fluviu, a durat până la ora asta. Comisia este într-o poziţie foarte delicată pentru că trebuie să pună în centrul atenţiei fie meritul sportiv, fie combaterea rasismului. O să vedem în funcţie de decizia care va fi luată joi dacă va prevala meritul sportiv sau dacă, de acum înainte, pentru meciurile din România, tot timpul se vor întrerupe şi se vor decide la ‘masa verde’.

Sper să conteze, o să vedem joi. Atunci se va pronunţa, nu mai devreme. Cred că o să fie o decizie în sensul sportului, mai degrabă. (Reporter: Adică să se rejoace?) Ori se va rejuca, ori poate se va anula acel forfait de pierdere cu 0-3„, a spus Cristian Jura, singurul român de la TAS, la ieşirea de la Comisia de Recurs.

La rândul său, şi Adrian Mititelu a vorbit despre caz, după ce a fost audiat. Patronul de la FC U Craiova a vorbit şi despre importanţa prezenţei lui Cristian Jura.

Reclamă

„(Reporter: Au contat argumentele domnului Jura?) Da, a vorbit foarte bine domnul Jura. S-a văzut clar că e o altă clasă! S-a văzut diferenţa între cum pune el problema. Nu (dacă decizia se poate da mai devreme de ziua de joi), am înţeles că au nevoie să analizeze. Probabil că sunt împărţiţi şi judecătorii. Dar, repet, dacă decizia o vor lua aceşti cinci oameni… să nu uităm că sunt doi profesori universitari aici… eu cred că meciul se va rejuca. Dacă decizia se ia în altă parte, e o chestiune care nu mai depinde de mine şi asta e viaţa„, a spus Adrian Mititelu.

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la „masa verde” partida cu FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion.

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, omul care îl poate ajuta să intre în play-off

În acest moment, Sepsi are două puncte peste FC U Craiova 1948, iar la egalitate de puncte, avantajul meciurilor directe. Mesajul lui Mititelu pentru Becali este unul clar: bate Sepsi şi te „blestem” să iei campionatul.

„Anul ăsta eu zic că FCSB are șanse mari să ia campionatul. Mai ales dacă bate pe Sepsi duminică. Dacă bat pe Sepsi duminică, îi „blestem” să ia campionatul”, a spus Mititelu, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și