Închide meniul

Verdictul specialistului la faza care l-a făcut pe Bergodi să spună că e gata să se lase de fotbal

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 23:09

Verdictul specialistului la faza care l-a făcut pe Bergodi să spună că e gata să se lase de fotbal

Colaj Digisport

Verdictul specialistului la faza care l-a făcut pe Bergodi să spună că e gata să se lase de fotbal. Ion Crăciunescu e de părere că Rapid trebuie să primească penalty la finalul derby-ului cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu e de părere că echipa lui Cristiano Bergodi trebuia să primească penalty la duelul dintre Maldonado şi Oaidă.

Verdictul specialistului la faza care l-a făcut pe Bergodi să spună că e gata să se lase de fotbal

Ca la faza anterioară. Îi prinde picioarele amândouă, deci e fault. Fără să joace mingea, penalty indiscutabil”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Ion Crăciunescu reclamă un penalty neacordat în meciul Universitatea Craiova – Rapid! În minutul 20 al întâlnirii, Krasniqi a avut un duel în careu cu Screciu. Krasniqi nu a reuşit să finalizeze acţiunea, deşi scăpase periculos spre poartă. Chiar dacă a părut un umăr la umăr, Crăciunescu susţine că ar fi trebuit dictată lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Nu mi se pare o luptă corp la corp. Screciu este în spatele lui, iar cu brațul îl dezechilibrează și îl împinge.

(n.r: Trebuia penalty?) Păi, dacă îl împinge?! La braț, în partea de sus, și la picioare”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 30, prin Alexandru Mitriţă, după două ocazii ale rapidiştilor. Ulterior, în minutul 49, Hromada avea să restabilească egalitatea, după un assist de senzaţie al lui Krasniqi.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi, pas greşit în lupta la titlu. FCSB s-a distanţat la 12 puncte

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi a pierdut două puncte mari în lupta la titlu cu FCSB. Înaintea derby-ului de la finalul săptămânii, FCSB are un avans de 12 puncte în frntea clasamentului.

Alexandru Mitriţă a deschis scorul la Craiova, cu o execuţie din interiorul careului. Rapid a egalat în a doua repriză prin Hromada.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și