Închide meniul

Verdictul specialistului la penalty-ul primit de FCSB în finalul partidei cu Farul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2024, 23:13

Reclamă
Verdictul specialistului la penalty-ul primit de FCSB în finalul partidei cu Farul

Captură Digisport.ro

Verdictul specialistului la penalty-ul primit de FCSB în finalul partidei cu Farul. Ion Crăciunescu a spus că se impunea acordarea penalty-ului la duelul dintre Casap şi Şut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a acordat penalty după intervenţia VAR, iar Darius Olaru a marcat golul victorie în prelungiri.

Verdictul specialistului la penalty-ul primit de FCSB în finalul partidei cu Farul

Este penalty. Din neglijenţă. El nu a avut intenţie. Din neglijenţă în calcă pe picior.  Indiferent unde este mingea, dacă este în joc şi se întâmplă incorectitudine în care se dictează penalty.„, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Fază controversată în FCSB – Farul! Campioana României a primit o lovitură de la 11 metri în prelungiri, după intervenția VAR

Fază controversată în FCSB – Farul! Istvan Kovacs i-a acordat o lovitură de la 11 metri campioanei, după ce Adrian Șut a căzut în careul echipei lui Gică Hagi.

Înainte de această lovitură de la 11 metri, scorul partidei de pe stadionul „Steaua” era de 2-2. În minutul 90 al duelului din Ghencea, în timpul unui atac al FCSB-lui, Adrian Șut s-a prăbușit în careu, iar în zona acestuia se afla Carlo Casap.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar dacă inițial Istvan Kovacs nu a văzut niciun contact între cei doi, arbitrii din camera VAR l-au chemat pe central la monitor, pentru a revedea faza.

Pe reluări s-a văzut că Adrian Șut a fost călcat de jucătorul celor de la Farul. Astfel, Istvan Kovacs i-a acordat o lovitură de la 11 metri campioanei, care a fost transformată de Darius Olaru, în minutul 90+4.

Gigi Becali a făcut 3 schimbări la pauză în FCSB – Farul Constanța! Patronul campioanei nu a mai rezistat, după ce a văzut că echipa sa este condusă de formația lui Gică Hagi.

Reclamă

Marinarii „Regelui” au intrat la cabine cu un avataj de un gol. Scorul final al primei reprize de pe stadionul „Steaua” a fost de 2-1, în favoarea oaspeților.

Astfel, Gigi Becali a decis să facă trei schimbări, pentru ca echipa sa să obțină un rezultat bun de la partida cu Farul.

Au ieșit de pe teren Malcom Edjouma, Daniel Popa și Baba Alhassan. În locul lor au fost introduși Adrian Șut, Alexandru Băluță și Darius Olaru.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și