Închide meniul

Florinel Coman a primit o pastilă misterioasă în timpul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 februarie 2023, 8:37

Reclamă
Florinel Coman a primit o pastilă misterioasă în timpul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Florinel Coman ştie care este secretul succesului lui Gică Hagi la Farul

Florinel Coman, în timpul unui meci | Hepta

În timpul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova 1-1, Florinel Coman a fost surprins în timp ce primea o pastilă misterioasă de la asistentul medical al clubului, Costică Moroiu. Imaginea surprinsă de gsp.ro s-a petrecut în prima repriză a derby-ului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 25 al partidei, Florinel Coman s-a duc la marginea terenului, acolo unde a primit o pastilă. Conform sursei citate, Coman ar fi primit o tabletă de glucoză, o pastilă cu cofeină sau vitamine sub formă de dropsuri.

Florinel Coman a primit o pastilă misterioasă în FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Coman a mai oferit o imagine inedită. În momentul în care jucătorii celor două echipe aşteptat decizia finală în cazul eliminării lui Ndong, Coman şi-a dat jos sistemul de monitorizare.

Andrei Cordea, nervos după ce FCSB a ratat victoria în prelungiri cu Universitatea Craiova

Andrei Cordea a oferit prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Jucătorul roș-albaștrilor a fost extrem de supărat la finalul partidei. Cordea e convins că echipa sa merita să obțină toate cele trei puncte.

Andrei Cordea a acuzat faptul că arbitrul a dicat eronat cornerul din care a rezultat golul egalizator al oltenilor, în minutul 90+1. „Nu-mi bat capul, sunt supărat, trebuie să fac ceva să uit cât mai repede, sunt frustrat, nu vreau să zic ceva greșit. În play-off se va decide tot, trebuie să fim pregătiți pentru asta.

Reclamă

Îmi pare rău că am luat cartonaș galben dintr-o prostie și trebuie să stau următoarea etapă. Am fost destul de neatent. Dacă centralul dicta șase metri în loc de corner, nu se ajungea aici. Am atacat bine, ne-am apărat bine”, a spus Andrei Cordea.

Andrei Cordea și David Miculescu, suspendați în următorul meci al FCSB-ului!

Cei doi jucători ai vicecampioanei României au fost avertizați cu cartonaș galben în derby-ul cu Universitatea Craiova. Andrei Cordea și David Miculescu au ajuns la 4 galbene primite în stagiunea curentă din Liga 1 și vor rata următoarea partidă a FCSB-ului, cu FC Argeș.

Cordea a fost avertizat în minutul 32 al meciului cu Universitatea Craiova, de pe Arena Națională. David Miculescu, titularizat în absența lui Andrea Compagno, a văzut și el galbenul din partea centralului Adrian Cojocaru în minutul 60.

Reclamă 4 / 0/3

Șapte minute mai târziu, Miculescu a fost înlocuit cu Billel Omrani. Cordea a rămas pe teren până la fluierul final.

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Constantin Zotta a analizat faza în urma căreia oltenii au reușit să egaleze, în urma unui corner. „Se pare că mingea lovește brațul și iese afară. Nu e lovitură liberă pentru henț, dar trebuia aut de poartă. E o greșeală a arbitrului. Din păcate, VAR nu poate interveni într-o astfel de fază. Dar am înțeles că e o situație în lucru la FIFA, astfel ca VAR-ul să poată interveni”, a declarat Constantin Zotta, pentru orangesport.ro.

În schimb, Florin Răducioiu, fostul component al naționalei României, a avut un discurs dur la adresa lui Ștefan Târnovanu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Fostul atacant susține că portarul FCSB-ului a comis o greșeală impardonabilă la golul marcat de formația din Bănie.

„A ieşit greşit portarul, dar e inadmisibil să faci o astfel de eroare, părerea mea. Dacă vrei să iei titlul, trebuie să fii mai eficient, să fii mai liniştit pe parcursul meciului. E un rezultat nedrept, dar fotbalul se joacă pe goluri. După ce am văzut, FCSB merita să câştige”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și