Închide meniul

Veste importantă pentru FCSB înainte de meciurile care o pot face campioană! Doi jucători revin în lotul lui Charalambous

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 9:50

Reclamă
Veste importantă pentru FCSB înainte de meciurile care o pot face campioană! Doi jucători revin în lotul lui Charalambous

Veste importantă pentru FCSB înainte de meciurile care o pot face campioană

Jucătorii de la FCSB / Profimedia

A venit o veste importantă pentru FCSB, înainte de meciurile care o pot face campioană! Elias Charalambous se va putea baza pe doi jucători care s-au accidentat, în urmă cu ceva vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Ovidiu Popescu și Luis Phelipe, care s-au accidentat la finalul lunii martie, înainte de partida cu Farul Constanța, câștigată de FCSB cu scorul de 1-0.

Veste importantă pentru FCSB înainte de meciurile care o pot face campioană

Potrivit informațiilor oferite de spotmedia.ro, Ovidiu Popescu va fi apt pentru derby-ul cu Rapid, care se va juca pe data de 20 aprilie. Inițial, au apărut informații conform cărora mijlocașul ar rata tot sezonul, însă „Lampard” s-a refăcut mult mai repede.

De cealaltă parte, Luis Phelipe a suferit o ruptură musculară înainte de partida cu Farul. Acesta va reveni pe teren la duelul cu Sepsi, care se va juca pe data de 25 aprilie.

Singura problemă de lot a lui Elias Charalambous va rămâne astfel accidentarea lui Alexandru Băluță. Potrivit informațiilor oferite de Mihai Stoica, atacantul va lipsi 3-4 săptămâni. Acesta ar putea reveni pe teren la meciul cu Farul, care se va juca pe 27 aprilie.

Reclamă

Când poate deveni campioană matematic FCSB

FCSB poate profita de jocul rezultatelor şi să devină campioană peste două etape, în derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous ar putea sărbători astfel, în faţa fanilor şi a rivalilor din Giuleşti.

Pentru a da astfel marea lovitură, FCSB are nevoie ca CFR Cluj şi Universitatea Craiova să continue să se încurce. E obligatoriu ca roş-albaştrii vor obţine maximum de puncte din confruntările cu CFR Cluj şi Rapid, iar ardelenii să obţină cel mult un punct împotriva Farului. Mai e nevoie şi ca echipa lui Rotaru să scoată cel mult un punct din disputele cu Farul şi Sepsi.

Dacă trupa lui Becali va mai face şi paşi greşiţi, dar va rămâne la 10 puncte de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, va sărbători titlul tot acasă, împotriva campioanei en-titre Farul. FCSB are meci cu echipa lui Gică Hagi în etapa a 7-a.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB mai are un mare avantaj în lupta la titlu. Şi dacă ar termina la egalitate cu o altă rivală din play-off, ea ar deveni campioană. FCSB e singura echipă din play-off care nu a beneficiat de rotunjire după sezonul regular.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după cele 3 etape din play-off:

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 26 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și