Închide meniul

Veste proastă pentru Dinamo! Un jucător de bază al lui Zeljko Kopic s-a accidentat la naţională

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 14:41

Veste proastă pentru Dinamo! Un jucător de bază al lui Zeljko Kopic s-a accidentat la naţională

Veste proastă pentru Dinamo, după ce un jucător de bază s-a accidentat la naţională

Jucătorii de la Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo a primit o veste proastă, după ce un jucător de bază din lotul lui Zeljko Kopic s-a accidentat la naţională. Hakim Abdallah s-a „rupt” înaintea unui meci al naţionalei sale, Madagascar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hakim Abdallah a avut evoluţii foarte bune, după ce Zeljko Kopic a preluat Dinamo. Atacantul a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive, în cele 32 de meciuri jucate în tricoul „câinilor”.

Veste proastă pentru Dinamo, după ce un jucător de bază s-a accidentat la naţională

Hakim Abdallah a fost convocat la echipa naţională a Madagascarului, în această pauză datorată meciurilor naţionalelor. Atacantul însă nu a fost în lot pentru duelul amical cu Burundi, câştigat cu 1-0, notează sport.ro.

Rămâne de văzut însă dacă Hakim Abdallah se va recupera la timp pentru următorul meci al lui Dinamo. „Câinii” se vor duela cu Petrolul, pe teren propriu, de 1 aprilie, în a doua etapă a play-off-ului.

Hakim Abdallah a ales să reprezinte naţionala din Madagascar, deşi este eligibil şi pentru alte trei. Concret, acesta poate evolua în naţionala Franţei, unde a bifat selecţii la juniori, în naţionala din Reunion, acolo unde s-a născut, şi în naţionala statului Comoe, de unde este originar tatăl lui. Acesta a ales însă să reprezinte Madagascarul, ţara de origine a mamei lui.

Reclamă

La naţionala din Madagascar, Hakim Abdallah a bifat în total 13 partide, reuşind să marcheze un gol. Acesta a fost debutat în urmă cu patru ani, la vârsta de 22 de ani.

Pe lângă Hakim Abdallah, Dinamo a trimis alţi trei jucători la echipele naţionale. Concret, Darko Velkovski a fost convocat în naţionala Macedoniei de Nord, Edgar Ie la naţionala din Guineea-Bissau, iar Dorin Răilean în naţionala Moldovei.

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt. Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt – Dinamo 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

“Dacă jucăm cum am jucat ieri nici nu știu dacă suntem echipă de liga a doua. Eu am avut impresia că sunt două echipe din ligi diferite. Niciunul dintre ei nu a fost capabil să arate mai mult”, a declarat Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Nicolescu a remarcat susţinerea fanilor dinamovişti, care au mers în număr mare la Sibiu. Din păcate pentru ei, Dinamo nu a dat niciun moment impresia că ar putea câştiga acel joc.

“Lecția pe care le-au dat-o suporterilor. Ca jucător, știam că în astfel de momente îți vine să bagi capul în gheată. Reacția suporterilor te determină să faci asta. Am văzut neputință fizică, din păcate.

Sper să nu ajungem în ultima etapă să facem calcule atunci. Eu sper să fi fost un duș rece acest eșec. Încercăm să găsim cele mai bune metode. Da, vrem 100% să îl mai chemăm pe domnul Mircea Lucescu”, a mai declarat Andrei Nicolescu pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și