Închide meniul

Veste proastă pentru Gigi Becali! Vlad Chiricheş are 3 oferte din Serie A! Echipele care îl doresc pe fundaşul român

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 16:42

Reclamă
Veste proastă pentru Gigi Becali! Vlad Chiricheş are 3 oferte din Serie A! Echipele care îl doresc pe fundaşul român

Veste proastă pentru Gigi Becali!

Vlad Chiricheş, într-un meci pentru Cremonese / Profimedia Images

Veste proastă pentru Gigi Becali. Vlad Chiricheş, fundaşul pentru care insistă latifundiarul din Pipera, este dorit de trei echipe din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cagliari, Hellas Verona şi Lecce şi-au manifestat interesul de a-l transfera pe Vlad Chiricheş. Fundaşul român s-a despărţit de Cremonese, care a retrogradat în Serie B.

Veste proastă pentru Gigi Becali!

În ultimele zile, Chiricheș a discutat despre o revenire la FCSB, fosta Steaua București. Astăzi au apărut trei variante din Serie A pentru fundașul român: Cagliari, Hellas Verona și Lecce. Chiricheș își va decide viitorul în următoarele zile”, au scris jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com, citând Corriere dello Sport.

Vlad Chiricheş a adunat 110 prezenţe în Serie A. În prima ligă italiană, fundaşul român a evoluat la Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Cagliari a promovat în Serie A, după ce a câştigat playoff-ul din Serie B. Formaţia italiană este antrenată de Claudio Ranieri, fost campion în Premier League cu Leicester.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit discuţiile pe care le-a avut cu Vlad Chiricheş

Patronul FCSB a dezvăluit cum decurg negocierile cu Vlad Chiricheş. Fundaşul român a început să se antreneze cu FCSB, dar încă nu s-a înţeles cu Gigi Becali pentru a semna cu formaţia roş-albastră.

Am vorbit astăzi cu Chiricheș. Distanța e cam de 100.000 de euro între mine și el, 100.000 pe an. El vrea contract pe doi ani. El vrea 500.000 pe an, îi dau, dar nu-i mai dau bonusuri.

Mai mult îmi convine să renunțe la bonusuri, că eu sunt convins că ne calificăm. Îi dădeam 30.000 pe lună și 200.000 primă de Conference League. El vrea și bonusuri, și 500.000, nu putem așa.

Reclamă 4 / 0/3

El de mâine se antrenează cu noi și vorbim. I-am zis și altceva, ‘Vino, ajută-ne o lună, două și apoi poți să pleci’. Eu cred că fotbalul în România e mai ușor și nu o să fie atât de solicitat”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Pe cine contează Gigi Becali în centrul apărării la FCSB

Gigi Becali are în acest moment 3 variante de fundaş central. Joyskim Dawa, Siyabonga Ngezana (proaspăt transferat de la Kaizer Chiefs) și Denis Haruț.

Becali i-a lăudat pe Ngezana şi Denis Haruţ. Despre Ngezana chiar a spus că „pare prea bun”.

„Ei îmi spun că fundașul central de la Botoșani, Haruț, a fost foarte bun. În plus, l-am luat pe ăla de la echipa națională de tineret, el e fundaș central, dar a jucat mijlocaș. Cum îl cheamă… Lixandru.

Cică la Lignitul Oltenia (n.r. – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu) a jucat fundaș central. Posibil să mai luăm un fundaș central, nu pot să zic nu”, a declarat Gigi Becali.

Ngezana? Eu am zis că pare prea bun, dar să vedem în meciuri. Așa, el pare prea bun”, a spus patronul FCSB despre fundaşul sud-african pe care l-a transferat în această vară.

Gigi Becali şi-a făcut planul, după ce FCSB a primit undă verde pentru a evolua în Ghencea: „Nu vom juca doar acolo!”

Gigi Becali şi-a făcut planul, după ce FCSB a primit undă verde pentru a evolua în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că echipa nu va juca doar pe arena celor de la CSA Steaua, luând în calcul şi alte varinate de stadion, în funcţie de cererea de bilete.

Reclamă

FCSB a primit dreptul de a juca în Ghencea, după o pauză de opt ani. Primul meci pe care roş-albaştrii îl vor juca pe aren a „militarilor” va fi chiar derby-ul cu rivala Dinamo.

Gigi Becali a mărturisit că FCSB nu va juca exclusiv pe stadionul Ghencea, după decizia luată de Marcel Ciolacu. Patronul roş-albaştrilor susţine că echipa sa va evolua atât pe stadionul Arcul de Triumf, cât şi pe Arena Naţională, în funcţie de adversar, cât şi de cererea de bilete pentru fiecare meci în parte.

Nu vom evolua doar în Ghencea! În funcție de meciuri, de adversar, de cererea de bilete, o să decidem. O să jucăm în Ghencea, pe Arena Națională sau pe Arcul de Triumf.

Ciolacu este de felicitat, pentru că a avut bărbăție și a pus piciorul în prag. El merită felicitările! Mă așteptam că se va rezolva, pentru că a fost o anomalie ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și