Închide meniul

Veste teribilă pentru Rapid, după victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB! Ce riscă giuleştenii

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 20:29

Reclamă
Veste teribilă pentru Rapid, după victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB! Ce riscă giuleştenii

Veste teribilă pentru Rapid, după victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB! Ce riscă giuleştenii

Momentul în care torţele trimise dinspre galeria Rapidului au ajuns pe gazon / Hepta

Veste teribilă pentru Rapid, după victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB! Echipa giuleşteană riscă să joace un meci fără galerie sau cu tribunele goale!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul partidei, Ovidiu Haţegan, şi observatorul meciului, Eduard Alexandru, au scris în raportul meciului că ambele galerii au folosit materiale pirotehnice. Astfel, o procedură disciplinară s-a deschis automat.

Veste teribilă pentru Rapid, după victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB! Ce riscă giuleştenii

Deja procedura disciplinară s-a demarat la FRF, fiindcă arbitrul și observatorul au scris despre asta în rapoarte. Și chiar dacă nu a fost nevoie să se întrerupă meciul, probabil că vor disputa cel puțin o partidă de acasă cu porțile închise. Pentru că incidentele au avut loc într-o întâlnire considerată acasă pentru Rapid, chiar dacă s-a jucat pe Arena Națională”, au declarat surse citate de gsp.ro.

Ovidiu Haţegan a şi întrerupt derby-ul, în minutul 52, după ce două torţe aruncate dinspre galeria rapidistă au ajuns pe gazon.

Fundaşul central Joyskim Dawa a fost surprins de camerele video în timp ce stingea una dintre torţe. Meciul s-a reluat după câteva zeci de secunde de întrerupere.

Reclamă

La doar un minut de la întreruperea jocului, Rrahmani a marcat cel de al doilea gol al Rapidului. Rapid – FCSB avea să se încheie 4-0, rezultat umilitor pentru jucătorii lui Gigi Becali.

„Mă duc prin munţi şi prin peşteri!” Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa cu Rapid şi anunţă o schimbare radicală

Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa suferită de FCSB cu Rapid, scor 0-4, în ultima etapă a sezonului regular. Patronul roş-albaştrilor a anunţat o schimbare radicală pe durata play-off-ului.

Omul de afaceri e convins că a primit o „lecţie” de la Dumnezeu şi că jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous nu au nicio vină pentru eşecul drastic suferit pe Arena Naţională. Latifundiarul din Pipera nu va mai oferi declaraţii şi pleacă din Bucureşti pentru o săptămână. Finanţatorul liderului din Liga 1 a luat decizia de a nu mai vorbi despre titlu până la finalul play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Becali încearcă din nou să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni, dar nu este dispus să îl vândă. E hotărât să îl cedeze fiicelor lui.

„Îl rog pe Dumnezeu să mă ierte. Să mă ierte şi Şucu şi suporterii”

Eu îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie, îi rog şi pe oamenii din fotbal pe care i-am supărat… şi pe Şucu, şi pe suporteri… eu nu o să mai dau declaraţii. Am echipă de fotbal, este o afacere, ce câştig eu? Pentru ce? Nu mă mai găsiţi, o săptămână mă duc prin munţi şi prin peşteri. Prima săptămână de post este una aspra.

Patru puncte este imens, dacă vrea Domnul. Programul îl avem uşor. Dacă o să luăm campionatul şi cred că da, m-a smerit Dumnezeu şi mi-a arătat, atunci o să vedeţi făgăduinţele mele după. Până atunci nu mai dau declaraţii. Eu vreau să dau echipa la fete, nu vrea niciuna. Nu vor! Poate dau acţiunile la fata mea cea mare.

Dumnezeu tot ce face e minunat. Nu am zis eu că dau 4-0… am luat 4-0! Dacă pentru toate le-ai luat, pentru ce te lauzi tu? Dacă Domnul m-a ţinut în fotbal de 20 de ani, înseamnă că m-a iubit. Atunci smerenia, smerenia, smerenia! S-a întâmplat mândria şi trufia mea. Ce, au vreo vină jucătorii? Dau slavă Domnului şi îi mulţumesc”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Cum arată clasamentul înainte de începerea play-off-ului:

1. FCSB – 32 de puncte
2. Rapid – 28 de puncte (cu rotunjire)
3. CFR Cluj – 27 de puncte (cu rotunjire)
4. Universitatea Craiova – 25 de puncte (cu rotunjire)
5. Farul – 22 de puncte (cu rotunjire)
6. Sepsi – 22 de puncte (cu rotunjire)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:25 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Echipele de start 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha 17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:12 LIVE VIDEOEstoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Duelul serii din Liga Portugal! Două meciuri se joacă ACUM 17:10 VIDEOMK Dons – Crawley Towm LIVE VIDEO, ora 21:45, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 17:09 VIDEOWang Chuqin, cel mai bun jucător de tenis de masă al lumii, a câştigat Saudi Smash 2024. Finală fabuloasă cu Patrick Franziska 16:40 „Responsabilitatea e mare!” Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Dinamo – UTA! Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și