Închide meniul

Veste uriașă pentru dinamoviști: „Momentul este iminent și nu mai poate fi ‘driblat’”

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 23:47

Reclamă
Veste uriașă pentru dinamoviști: Momentul este iminent și nu mai poate fi driblat”

Veste uriașă pentru dinamoviști

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia

Veste uriașă pentru dinamoviști! Noul stadion al echipei din Ștefan cel Mare poate primi undă verde pentru construcție, după o ședință a Guvernului, de pe data de 21 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa antrenată de Zeljko Kopic nu are o „casă” stabilă, fiind obligată să își joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf” sau pe Arena Națională.

Veste uriașă pentru dinamoviști

Totuși, acest lucru se poate schimba, după cum s-a anunțat pe pagina de Facebook „Noul Stadion Dinamo”. Oamenii care administrează această pauză au anunțat faptul că în ședința Guvernului de pe data de 21 martie 2024 va fi aprobată Hotărârea prin care va fi aprobată finanțarea „Arenei Multifuncționale Dinamo”:

„Vestea pe care o așteptam de 30 de ani‼️
În sfârșit, după zeci de ani de povești si promisiuni goale de conținut, cel mai important si medaliat club sportiv al Românilor si al României, CS Dinamo București, va avea o casă noua, unde sa poată să se antreneze și sa evolueze sportivii ce reprezintă speranțele țării pentru noi medalii olimpice, mondiale si europene, iar copii si juniorii să poată să facă sport de performanță in condițiile necesare in secolul XXI!

În ședinta Guvernului Romaniei din data de 21 martie 2024 va fi aprobată Hotărârea de Guvern pentru finanțarea “Arenei Multifuncționale Dinamo” din Șoseaua Ștefan cel Mare 7-9!

Reclamă

Ședința va începe la ora 12.00 si dupa terminarea acesteia va urma o sesiune de declarații de presă cu privire la actele si deciziile adoptate.
Link-ul cu agenda ședinței de Guvern de maine 21 martie 2024 in comentarii”, anunță sursa citată anterior.

„Se va aproba proiectul”

De asemenea, fostul viceprimar al Sectorului 2 din București a dezvăluit faptul că momentul este iminent și a felicitat Guvernul României, pentru că noul stadion al echipei din Ștefan cel Mare va prinde, însfârșit, contur.

Reclamă 4 / 0/3

„Mâine este o zi importantă pentru întreaga suflare alb-roșie. Dinamoviștii vor avea stadion! În ședința de mâine, 21.03.2024, se va aproba proiectul de construire a stadionului din Ștefan cel Mare, printr-o Hotărâre de Guvern. Pe această cale țin să felicit Guvernul României și pe toți cei care au lucrat la acest proiect de mare interes.

Probabil că mulți dintre dumneavoastră v-ați mai pierdut din încredere, probabil că ați așteptat mai mult decât era cazul, dar momentul este iminent și nu mai poate fi “driblat”.

Am susținut prin toate mijloacele posibile pe care le-am avut la dispoziție demararea acestui proiect de suflet al Sectorului 2”, a spus acesta.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și