Închide meniul
EXCLUSIV

Veste uriaşă pentru FCSB! Alexandru Băluţă poate juca în derby-ul cu Farul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2023, 8:12

Veste uriaşă pentru FCSB! Alexandru Băluţă poate juca în derby-ul cu Farul

Alexandru Băluţă poate juca cu Farul

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Veste uriaşă pentru FCSB! Alexandru Băluţă poate juca în derby-ul cu Farul deşi, iniţial, s-a crezut că mijocaşul nu va face deplasarea la Ovidiu din cauza unor probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă, unul dintre jucătorii de bază din acest sezon de la FCSB, poate juca în derby-ul cu Farul. Transferat înainte de startul sezonului de FCSB, Alexandru Băluţă a bifat şase meciuri la gruparea roş-albastră, reuşind să ofere două assit-uri.

Veste uriaşă pentru FCSB! Alexandru Băluţă poate juca în derby-ul cu Farul

Sursele AS.ro susţin că jucătorul poate evolua în derby-ul cu Farul, deşi a acuzat unele probleme medicale în pauza competiţională. În acest start de sezon, Băluţă a suferit o accidentare şi a lipsit mai multe meciuri din echipă. Mijlocaşul de 30 de ani s-a mai „rupt” şi în duelul retur cu CSKA 1948 Sofia, din Conference League.

Ca urmare a acelei accidentări, Băluţă a ratat cinci meciuri ale FCSB-ului. Mai exact, mijlocaşul nu a fost apt pentru duelurile cu CFR Cluj, Poli Iaşi şi UTA, şi dubla cu Nordsjaelland.

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul de la FCSB a fost înjurat de fanii olteni. După ce a pasat decisiv la unul dintre golurile roş-albaştrilor, Băluţă a fost aspru criticat de fanii Universităţii Craiova.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și