Închide meniul

Vestea care l-a dărâmat pe fostul campion al României: „Mi-am înecat supărarea în alcool! Beam în fiecare zi”

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2022, 14:11

Reclamă
Vestea care l-a dărâmat pe fostul campion al României: „Mi-am înecat supărarea în alcool! Beam în fiecare zi

Cristi Bud a câștigat două titluri cu CFR Cluj

Cristi Bud a câștigat două titluri cu CFR Cluj / Hepta

S-a aflat vestea care l-a dărâmat pe Cristi Bud, fostul campion al României. Chiar fostul atacant de la CFR Cluj a povestit momentele teribile prin care a trecut de-a lungul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 37 de ani, Bud evoluează în prezent în Liga a 4-a, la Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București, clubul condus de Nicolae Badea.

Vestea care l-a dărâmat pe fostul campion al României: „Mi-am înecat supărarea în alcool!”

Cristi Bud a rememorat cea mai grea perioadă din cariera sa. Totul a început după ce n-a a fost inclus în lotul lui CFR Cluj pentru meciurile din UEFA Champions League. Atacantul de 37 de ani, de două ori campion în Liga 1, a dezvăluit că vestea l-a șocat atât de rău încât „mi-am înecat supărarea în alcool”.

Bud a mărturisit că ajunsese să bea în fiecare zi și uneori apela la tărie, „ca să îmbăt cât mai repede”.

„Da, sper să fie şi al 6-lea an consecutiv (n.r. titlul cu numărul 6). Sunt fan CFR, deşi nu m-au apreciat niciodată. Nu am fost apreciat. Poate pentru că n-am fost străin, sau n-am avut pe nimeni în spate. În afară de suporteri, care mă apreciau, nu pot să zic că cei din conducere m-au apreciat vreodată la adevărata mea valoare.

Reclamă

Cea mai mare dezamăgire din fotbal a fost episodul cu Champions League, când nu am prins lotul.

Golurilor mele, 4-5, au fost decisive în câştigarea campionatului. A venit şi ultima zi când s-a facut lista. Mandorlini era antrenor, dar antrenorul pe atunci nu prea avea el ultimul cuvânt.

Cristi Bud ajunsese în pragul disperării când era la CFR Cluj: „Beam în fiecare zi!”

Ţin minte momentul, eram pe drum, aveam meci. Am mers acasa la Baia Mare şi eram pe drum când cineva mi-a dat vestea, ‘nu esti nici pe listă’.

Reclamă 4 / 0/3

Am zis că nu are cum, m-am oprit şi am început să plâng. Atunci cred ca am avut două luni foarte grele. Am început si cu alcoolul, deşi eu nu prea… Mai beam dupa meciuri, dar am avut două luni cumplite. Mi-am înecat supărarea în alcool.

De atunci mi s-a pus eticheta că beau mult, ca sunt beţiv. Mai beau o bere doua, dar doar dupa meci. Tării, eu nu. Sunt din Baia Mare, dar palinca nu îmi place deloc.

Beam cred că în fiecare zi. La 2-3 zile. Câte sticle? Eu nu beam tărie, dar atunci beam şi tărie, să mă îmbat cât mai repede”, a povestit Cristi Bud, în podcast-ul Victory Extra Time.

Cristi Bud a jucat la CFR Cluj în 3 perioade diferite și a câștigat, per total, 5 trofee: două titluri de campion (2010 și 2019), două Cupe ale României (2010 și 2016) și o Supercupă a României (2007).

De-a lungul carierei, atacantul de 37 de ani a mai jucat la echipe precum Gaz Metan, Debrecen și Yverdon Sport.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și