Închide meniul

Probleme mari în conducerea lui Dinamo! Eugen Voicu anunţă înlocuirea lui Vlad Iacob: „Am convocat Adunarea Generală”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 23:40

Probleme mari în conducerea lui Dinamo! Eugen Voicu anunţă înlocuirea lui Vlad Iacob: Am convocat Adunarea Generală”

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă

Eugen Voicu / Facebook Certinvest

Probleme mari în conducerea lui Dinamo! Eugen Voicu, unul dintre acționarii „câinilor” a vorbit despre problemele actuale de la echipa nou promovată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acționarul de la Red&White a precizat că își dorește ca Vlad Iacob să fie înlăturat de la club. De asemenea, acesta a convocat Adunarea Generală în acest sens.

Probleme mari în conducerea lui Dinamo! Vlad Iacob are zilele numărate

Vlad Iacob are zilele numărate la Dinamo. După decizia judecătorilor, de a amâna planul de reorganizare al clubului, Eugen Voicu a dezvăluit că nu mai este cale de întoarcere în relația cu administratorul special al echipei din Ștefan cel Mare.

„Noi ne așteptam la o asemenea soluție, suntem pregătiți pentru ceea ce urmează. Nu avea niște efecte pe care să nu le fi luat în considerare. Se vehiculează cifre departe de realitate. Până pe 26 august o să achităm toate datoriile care trebuiesc achitate, cu condiția să avem un reprezentant al nostru care să ne reprezinte interesele acționarilor în cadrul clubului și aici mă refer la administratorul special care are această obligație legală.

Această situație se poate rezolva prin convocarea unei Adunări Generale care să aibă pe ordinea de zi schimbarea administratorului special, lucru pe care l-am și făcut.

Reclamă

Mi se pare natural că dacă finanțezi un club trebuie să ai puterea de a impune o strategie, trebuie să știi că investești într-un proiect pe care ți-l asumi, nu pe care și-l asumă alții. Comunicarea e disfuncțională. La o asemenea situație nu mă așteptam, e inimaginabil.

Noi am făcut până acum tot ce am promis. Dacă vă uitați la primul comunicat, am promis că vom finanța clubul, că vom plăti restanțele, am obținut licența pentru Liga 1, iar cea mai costisitoare acțiune… am rezolvat problema transferurilor. A fost un efort la care am cheltuit niște bani, ca să nu spun că i-am risipit. Aceștia puteau merge la clubul Dinamo dacă lucrurile erau administrate altfel”, a declarat Eugen Voicu, pentru sport.ro.

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare poate înregistra jucători

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare se poate baza pe jucătorii veniţi în această vară încă din prima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit dinamo1948.club, FIFA a luat act de plătiţile efectuate de Dinamo, ceea ce înseamnă că interdicţia la transferuri a fost ridicată. Astfel, Ovidiu Burcă se va putea baza pe noii jucători ai echipei încă din prima etapă, atunci când Dinamo va întâlni Universitatea Craiova.

„După cum știți deja, plățile către jucători au fost efectuate, rămânea doar ca FIFA să ia act de plățile efectuate și să fie ridicată interdicția. Plană un semn de întrebare cu privire la timing, dacă acest lucru se va întâmpla până la meciul cu Craiova. Însă lucrurile sunt clare, FIFA a înștiințat în acest moment Federația Română de Fotbal cu privire la ridicarea interdicției, astfel încât jucătorii pot fi înregistrați din acest moment”, au anunţat cei de la dinamo1948.club.

În această vară, Dinamo s-a înţeles cu Hakim Abdallah, Denis Politic, Cristian Costin, Adnan Golubovic şi Goncalo Gregorio. De asemenea, echipa lui Burcă este foarte aproape de a se înţelege cu Kevin Ciubotariu.

În prima etapă, Dinamo va juca contra celor de la Universitatea Craiova. Meciul este programat luni, 17 iulie, de la ora 21:30.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și