Închide meniul

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea returului cu Csikszereda! Zeljko Kopic a primit întăriri pe ultima sută de metri

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2024, 11:15

Reclamă
Veşti bune pentru Dinamo, înaintea returului cu Csikszereda! Zeljko Kopic a primit întăriri pe ultima sută de metri

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea returului cu Csikszereda

Zeljko Kopic/ Profimedia

Dinamo a primit veşti bune, înaintea returului decisiv de la baraj cu Csikszereda. Zeljko Kopic a primit întăriri înaintea duelului de la Miercurea Ciuc, Darko Velkovski având şanse mari să fie în lotul „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este favorită să rămână în Liga 1, după ce a câştigat turul confruntării cu Csikszereda, scor 2-0. Meciul retur se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea returului cu Csikszereda

Conform gsp.ro, Darko Velkovski s-a refăcut şi a început să efectuete antrenamente alături de restul jucătorilor lui Dinamo. Fundaşul nord-macedonean, care era şi pe lista celor de la Rapid, are şanse mari să facă deplasarea la Miercurea Ciuc, pentru duelul decisiv cu Csikszereda.

Darko Velkovski nu a făcut parte din lotul lui Dinamo în ultimele două partide, turul confruntării cu Csikszereda, şi duelul din ultima etapă a play-out-ului cu UTA. Fundaşul cotat la 1,5 milioane de euro „s-a rupt” în duelul cu U Cluj, de la începutul lunii.

Sursa menţionată anterior notează că şi Edgar Ie a revenit la antrenamentele lui Dinamo, însă acesta are şanse mici să joace contra celor de la Csikszereda, dat fiind faptul că nu a mai bifat un meci oficial de pe 1 aprilie, de la duelul cu Petrolul.

Reclamă
Reclamă 4

La meciul cu Csikszereda, în lotul lui Dinamo va reveni şi Răzvan Patriche. Căpitanul „câinilor” a fost suspendat pentru duelul tur, dat fiind cartonaşul roşu încasat în duelul cu UTA.

Dinamo se va bucura de susţinerea fanilor, în deplasarea de la Miercurea Ciuc. Suporterii au anunţat că vor face deplasarea într-un grup organizat lângă stadionul formaţie din Liga a 2-a, după ce au primit doar 125 de bilete la meci. 10.000 de fani sunt aşteptaţi să îi susţină pe „câini” la Miercurea Ciuc.

Conducerea FCSB-ului a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo

Conducerea FCSB-ului a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo. Mihai Stoica a vorbit despre jucătorii „câinilor” care îi plac. Surprinzător, Dennis Politic nu se află printre ei.

Reclamă

Mihai Stoica i-a remarcat pe Abdallah, Pavicic, Gnahore şi Milanov. Dinamo a luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 după ce a învins-o cu 2-0 pe Csikszereda în turul barajului.

„Se vorbeşte cam mult despre un jucător care a avut o evoluţie împotriva unei echipe modeste din Liga a 2-a. A dat două goluri, iar golul al doilea este o capodoperă, dar contează şi cu cine joci. Aş putea să vorbesc de mai mulţi jucători de la Dinamo, nu doar de Politic. Politic nu e în top 3 de la Dinamo pentru mine.

Mi-a plăcut mai mult Abdallah. De asemenea, mi-au plăcut foarte mult Pavicic şi Gnahore. Milanov mi s-a părut un jucător interesant. La noi nu ar fi interes pentru Politic. Nici la Rapid nu cred că este. Nici la CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:53

Wout Weghorst, gol la prima atingere de balon în Polonia – Olanda 1-2! A adus victoria batavilor în minutul 83

17:51

FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid

17:50

Polonia – Olanda 1-2. Weghorst, gol la prima atingere de balon! Victorie uriaşă obţinută de olandezi. Lewandowski, lăsat pe bancă

17:48

OUT pentru meciul cu România! Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024! Anunţul oficial al selecţionerului

17:37

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Motivul pentru care nu va reprezenta Marea Britanie

17:13

„Jucătorii plâng!” Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și