Închide meniul

Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu”

Alex Masgras Publicat: 10 mai 2024, 8:30

Reclamă
Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu

Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu"

Louis Munteanu, în timpul unui meci / Profimedia

Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Louis Munteanu, jucătorul celor de la Fiorentina, care a evoluat la Farul Constanţa în ultimele două sezoane, are oferte şi din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut chiar de Ciprian Marica, unul dintre acţionarii clubului de la malul mării. Munteanu este dorit şi de formaţii din Liga 1 precum FCSB sau Rapid.

Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu”

Mai mult, Farul vrea şi ea să îl transfere pe Louis Munteanu, dar clubul lui Gică Hagi va lua o decizie în acest sens dacă va reuşi să se califice în cupele europene:

„Vom avea o şedinţă la finalul campionatului şi decidem după ultima etapă. În funcţie de locul pe care îl vom ocupa în clasament, dacă ne calificăm sau nu în cupele europene, ne vom stabili strategia şi în privinţa lui Louis.

Dar eu ştiu că are oferte şi din străinătate şi e normal ca el să-şi dorească să joace afară. Mai are un an de contract cu Fiorentina”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB. Finanţatorul echipei campioane a spus care e singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Tănase să semneze cu echipa lui.

Dacă el nu îşi va găsi repede un angajament afară, va semna cu FCSB. Becali a dat şi procente în privinţa aducerii lui Tănase: crede că sunt 90% şanse să vină la FCSB.

„(n.r: Cu Tănase ce şanse sunt să revină?) Sunt mari. Aproape de 90%. 10% dacă îşi găseşte undeva unde să îi convină. Dacă nu, el vine.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre Alibec, Louis Munteanu) Nu ştiu alea. Nu am vorbit încă. Stai să înceapă transferurile, vorbim aşa dinainte, nu? Hai să vedem ce o să iasă.

E frumos acum, că e concurenţă. Există Rotaru, este Gică, este Şucu, este Varga. Nu prea aveam antrenori. A venit Petrescu, vine Lucescu, e competiţia mare.

(n.r: Gâlcă?) Ce Gâlcă, mă, Gâlcă e de talia mea? Eu vorbesc de Hagi, de Lucescu, de Petrescu, Gâlcă nu e de talia mea”, a declarat Gigi Becali la palat.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Giuleştenii ţintesc prima victorie din play-off 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Moron a egalat cu un şut fabulos. Probleme pentru Răzvan Lucescu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și