Închide meniul

Veşti proaste pentru Nicolae Dică! Cât va lipsi Risto Radunovic de la FCSB, după ce s-a accidentat la echipa naţională

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2022, 19:56

Reclamă
Veşti proaste pentru Nicolae Dică! Cât va lipsi Risto Radunovic de la FCSB, după ce s-a accidentat la echipa naţională

Risto Radunovic, primele declaraţii după Anderlecht - FCSB

Risto Radunovic, în timpul unei partide pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică are parte de veşti proaste, după ce s-a aflat verdictul medicilor în privinţa titularului de bază de la FCSB, Risto Radunovic. Fundaşul s-a accidentat la echipa naţională, în partida Muntenegru – Finlanda, şi va lipsi o lună de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a fost convocat la naţionala Muntenegrului, pentru ultimele partide din Liga Naţiunilor. Fundaşul a fost înlocuit în minutul 25 al partidei cu Finlanda, ca urmare a unor dureri musculare acuzate.

Veşti proaste pentru Nicolae Dică. Cât va lipsi Risto Radunovic de la FCSB

Risto Radunovic a fost diagnosticat cu leziune musculară, şi astfel va sta „pe bară” timp de patru săptămâni, anunţă gsp.ro. Pe postul său, Nicolae Dică îl are ca variantă pe Alexandru Pantea, care a mai bifat cinci partide în acest sezon, în toate competiţiile pentru FCSB.

Totodată, aceeaşi sursă anunţă faptul că oficialii formaţiei roş-albastre iau în calcul varianta trimiterii lui Risto Radunovic în Serbia, la vraciul Marijana.

La Belgrad s-a mai tratat şi Florinel Coman, care a suferit o accidentare în debutul sezonului. Mijlocaşul lui FCSB s-a recuperat uluitor, în această lună fiind convocat şi de Edi Iordănescu la echipa naţională pentru partidele cu Finlanda şi Bosnia.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica, anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB. Cotat la 250.000 de euro, mijlocaşul de 22 de ani a avut prestaţii excelente la revelaţia FC Hermannstadt.

Managerul general de la FCSB a explicat că nu se pune problema ca fotbalistul din Ghana să ajungă la FCSB.

„A zis clar Gigi că nici nu ştie despre cine e vorba. Chiar m-a întrebat, că toată lumea zice asta, este o invenţie. Nu este dorit Baba Alhassan de FCSB. Dacă probabil cineva are chef să ia bani pe Baba Alhassan, e normal să arunce pe piaţă chestia asta că-l vrea Gigi că atunci poate îl vrea Craiova, CFR-ul, cine plăteşte, că în rest nu ştiu cine plăteşte în România sume pentru transferul unui jucător.

Reclamă

Nu se pune problema, noi avem un sistem clar. Nu-i un jucător rău, are trei duble, ştim foarte bine cine este. L-am urmărit şi anul trecut în Liga 2, juca chiar puţin mai în spate, nu juca aşa avansat. E un jucător interesant, face în ianuarie 23 de ani, dar noi avem acolo… ce să facem? Să dăm bani pe Baba Alhassan ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă? Edjouma mai greu, că Edjouma e puţin mai închizător decât Baba Alhassan. Nu ne interesează.

Eu nu am adus niciodată un jucător străin toată viaţa mea aici înafară de unul, doi pe care îi cunoşteam personal. Nu am vrut să-mi asum responsabilitatea. Asta-i meseria mea. De ce să aduc eu străini pe care nu-i cunosc, că a jucat atât, că a făcut, a dres, ce să fac? Si dacă nu joacă la Gigi, ce să fac după aia? Îmi rămâne şi problema că Gigi îl dă afară şi atunci ce-mi trebuie mie probleme?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:19

LIVE SCOREJaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

19:10

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și