Închide meniul

„Veți ajunge în postura de a vă bate la titlu?” Gabriel Moura, răspuns senzațional care îi va bucura pe fanii lui Dinamo

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 17:40

Veți ajunge în postura de a vă bate la titlu?” Gabriel Moura, răspuns senzațional care îi va bucura pe fanii lui Dinamo

„Veți ajunge în postura de a vă bate la titlu?” Gabriel Moura, răspuns senzațional, care îi va bucura pe fanii lui Dinamo

Gabriel Moura, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

„Veți ajunge în postura de a vă bate la titlu?” Gabriel Moura a oferit un răspuns senzațional, care îi va bucura pe fanii lui Dinamo. Jucătorul brazilian a transmis un mesaj uluitor, având în vedere parcursul actual al „câinilor”, de la revenirea în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Susținătorii „câinilor” au trecut prin momente grele în ultima perioadă, având în vedere retrogradarea clubului, dar și problemele pe care echipa lui Ovidiu Burcă, de la revenirea în Liga 1.

„Veți ajunge în postura de a vă bate la titlu?” Gabriel Moura, răspuns senzațional care îi va bucura pe fanii lui Dinamo: „De ce nu acum?”

Fotbalistul brazilian din lotul lui Ovidiu Burcă este de părere că echipa pe care o reprezintă va deveni din ce în ce mai bună. Moura este de părere că Dinamo s-ar putea lupta la titlu chiar și în momentul de față, pentru că „orice este posibil în fotbal”.

Declarația fotbalistului este una surprinzătoare, având în vedere faptul că echipa din Ștefan cel Mare este, în momentul de față, pe locul al 15-lea în Liga 1, cu doar 9 puncte obținute după primele 12 partide ale sezonului.

„Vom fi mai buni zi de zi, meci după meci. Nimănui nu-i place să fie într-o asemenea poziție, mai ales când spui Dinamo București. În mod normal ar fi trebuit să ne batem la titlu.

Reclamă

(n.r. Crezi că veți ajunge în postura de a vă bate la titlu?) Acum e greu, dar de ce nu? Este un vis, de ce nu și acum? Totul e posibil în fotbal”, a spus Gabriel Moura, în cadrul unui eveniment.

Andrei Nicolescu: „Suporterii au nevoie de Dinamo în lupta pentru titlu”

Administratorul special al celor de la Dinamo a tratat și el subiectul lansat de către Moura. Acesta consideră că fanii vor fi fericiți în momentul în care echipa din Ștefan cel Mare va reveni în topul Ligii 1 și se va bate la titlu. De asemenea, oficialul „câinilor” a vorbit și despre situația lui Dorin Rotariu, care a semnat cu marea rivală, FCSB.

„Suporterii lui Dinamo au nevoie de de Dinamo în lupta pentru titlu. Dacă am avea o baghetă magică am putea să spunem gata, ne batem la titlu! Dar acum suntem într-o criză de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să vorbesc eu despre Dorin Rotariu. Am încercat să avem o discuție ca să vedem dacă putem să ne așezăm la masă și să negociem. Nu am avut acea discuție. În viață faci alegeri, ori alegi să fii simbol, idol sau poți să alegi altceva”, a spus și Andrei Nicolescu.

Iosif Rotariu, dezvăluirea care îi va înfuria pe fanii „câinilor”: „Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo”

„Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo. El e crescut de Poli Timișoara, nu de Dinamo. Nu consider că acum a mers la o rivală. Orice profesionist trebuie să-și facă treaba pe teren.

El a stat mulți ani în străinătate, a fost doar la campioane, și vrea să fie campion. Vrea să facă performanță, iar Dinamo nu e acum la un nivel la care poate face performanță.

El a dat totul pentru Dinamo, Dinamo a câștigat bani pe urma lui. Dacă îți faci treaba cât mai bine, totul va fi normal, indiferent de trecut”, a declarat Iosif Rotariu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și