Închide meniul

Victor Angelescu a anunţat care e obiectivul Rapidului, după startul dezastruos de sezon: „Aveam așteptări mai mari”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2023, 15:42

Reclamă
Victor Angelescu a anunţat care e obiectivul Rapidului, după startul dezastruos de sezon: „Aveam așteptări mai mari

Victor Angelescu a anunţat care este obiectivul Rapidului

Victor Angelescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Victor Angelescu a anunţat care e obiectivul Rapidului, după startul dezastruos de sezon. Acţionarul giuleştenilor a spus că acesta a rămas neschimbat, deşi Rapid are doar 5 puncte după primele 5 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a anunţat că obiectivul Rapidului rămâne acelaşi, deşi a admis că este mai greu de realizat acest lucru: locurile 1-3 şi câştigarea Cupei României.

Victor Angelescu a anunţat care e obiectivul Rapidului, după startul dezastruos de sezon

Nu suntem prea fericiți. Nu puteam să îmi explic (n.red. autogolurile). S-a întâmplat pentru prima dată dupa 6 ani. Am luat bătaie de multe ori, dar să pierdem așa două meciuri la rând… asta este. Aveam așteptări mai mari. Supărarea mai mare e că luăm bătaie în modul ăsta. Am mai avut meciuri slabe, dar ca acum, în aceste trei meciuri (n.r. cu Botoșani, Voluntari și Petrolul)…

Toate s-au pus împotriva noastră. Nu am luat un gol normal, fără o gafă foarte mare. A scăpat portarul mingea, trei autogoluri, a greșit fundașul central la mijlocul terenului. 

Obiectivul rămâne același. E mai greu, dar numărul punctelor este foarte mic. Trebuie să ne revenim și să avem un joc consistent. Nici nu pot să spun că am avut meciuri slabe, am controlat, am ratat ocazii. Cinci-șase puncte se pot recupera. Mai mult de zece e greu, deși avem exemple, cum a fost FCSB sezonul trecut.

Dacă am fi jucat slab măcar știam, dar am avut meciuri bune. Am avut ghinion. Am luat niște goluri pe care nu pot să mi le explic”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Reclamă

Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi, după începutul de campionat sub aşteptări

Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi, după începutul de campionat sub aşteptări. După primele cinci etape, echipa din Giuleşti a adunat doar cinci puncte. În ultima etapă, Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul Ploieşti de pe teren propriu, după autogolurile lui Oaidă şi Borja Valle.

„Cristiano Bergodi este antrenorul Rapidului și pregătește echipa pentru următoarele meciuri. Bogdan Lobonț este antrenor cu portarii și este ajuta de Mihai Toader.

Vestiarul este unul dintre cele mai puternice vestiare din prima ligă și vom demonstra asta. Avem jucători foarte buni, avem un vestiar echilibrat și acum trebuie să ne demonstreze acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Este clar că am avut și ghinion în ultimele meciuri, am avut destule ocazii la ultimul meci. Dacă am fi reușit să înscriem cred că era alta soarta meciului”, a declarat Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și