Închide meniul

Victor Angelescu a anunţat cele două transferuri de titlu pe care le forţează Rapid: „Suntem în discuții de o lună sau două!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2023, 13:22

Reclamă
Victor Angelescu a anunţat cele două transferuri de titlu pe care le forţează Rapid: „Suntem în discuții de o lună sau două!

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB - Rapid 2-2

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci al Rapidului / Profimediaimages

Victor Angelescu a anunţat care sunt cele două transferuri de titlu pe care le încearcă Rapid în această iarnă. Acţionarul minoritar al giuleştenilor anunţă că vor continua să se investească bani şi în următoarea perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi ar urma să primească în lot încă un atacant. Chiar dacă tocmai a fost adus Juvhel Tsoumou, care a debutat împotriva lui Sepsi, se mai pregăteşte o lovitură importantă. În luna ianuarie ar urma să revină golgheterul Albion Rrahmani, care se recuperează după o operaţie. Kosovarul avea 6 goluri în 6 meciuri înainte să sufere o accidentare teribilă.

Victor Angelescu a anunţat cele două transferuri de titlu pe care le forţează Rapid

Dan Şucu şi Victor Angelescu nu renunţă nici la Marius Ştefănescu. Mijlocaşul de 25 de ani a fost ofertat şi de Gigi Becali, cel care era dispus să achite 1.2 milioane de euro. Laszlo Dioszegi a cerut chiar şi mai mulţi bani.

Suntem în discuții de o lună sau două. Vrem să aducem unul sau doi jucători. Sperăm să definitivăm transferurile. Avem pe listă un atacant, dar vom vedea ce se va întâmpla cu Tsoumou și Soni. Îl mai avem si pe Rrahmani. Vedem ce va fi cu ei și dacă e, mai aducem un atacant.

Marius Ştefănescu nu cred că e de vânzare. Dacă nu e, nu are cum să fie o pistă. Dacă ar fi de vânzare… Se știe că am fost interesați de el și suntem interesați de el„, a declarat Victor Angelescu la gsp.ro.

Reclamă

Rapid este pe locul 3 în Liga 1 după primele 16 etape. Alb-vişiniii sunt la trei puncte în spatele liderului FCSB şi au cel mai bun atac.

Dialog savuros între Dan Şucu şi Laszlo Dioszegi

Laszlo Dioszegi şi Dan Şucu au purtat un dialog savuros, dialog dezvăluit de patronul de la Sepsi. Acesta a mărturisit că acţionarul majoritar de la Rapid s-a interesat de jucătorii covăsnenilor, pe listă fiind Marius Ştefănescu.

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Dan Şucu l-a întrebat dacă are jucători de vânzare, pentru că dispune de banii necesari pentru a-i transfera. Patronul de la Sepsi a oferit un răspuns categoric, şi a declarat că niciun fotbalist nu va pleca de la echipa sa în iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Ştefănescu a fost ţinta giuleştenilor şi la începutul sezonului. Dan Şucu era în luptă directă cu Gigi Becali pentru semnătura mijlocaşului, care în cele din urmă a rămas la Sepsi.

(n.r. despre întâlnirea cu Dan Şucu) Mi-a spus: Eu am bani, dumneavoastră să aveţi marfă de vânzare? I-am răspuns: ‘Deocamdată nu am marfă de vânzare’. Dacă vindem jucătorii buni, unde ajungem? Nu îl vând pe Ştefănescu.

Fiecare are un preț, dar… Când te duci la un târg și vrei să vinzi un porc, pentru cel care vinde e 10 milioane, pentru cel care cumpără, e unul. Glumim puțin! Dacă nu e de vânzare, n-are preț”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și