Închide meniul

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2024, 11:48

Reclamă
Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani! Acţionarul minoritar al Rapidului a transmis că giuleştenii vor achiziţiona un atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid l-a cedat pe Albion Rrahmani la Sparta Praga în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Giuleştenii au păstrat şi 15% dintr-un viitor transfer al lui Rrahmani.

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

Angelescu a precizat că Rapid studiază mai multe nume de jucători, atât străini, cât şi români, pentru a completa lotul lui Neil Lennon.

Trebuie să fie suplinit de ceilalți atacanți. Acum ne uităm de un alt atacant. Îi avem și pe Burmaz, pe Jambor. Vă dați seama, nu puteam să refuzăm o așa ofertă. Nu puteau să-l lase să joace (n.r. cu Dinamo), dacă am ajuns la un acord.

La o asemenea ofertă, nu aveam ce să mai discutăm. Nu a mai avut nimeni nimic de zis. Avem o listă de jucători la care ne uităm tot timpul. Acum nu avem un agreement cu alt jucător. Dar vom mai aduce un atacant. Sunt și români, și străini, dar mai mulți străini”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Clubul din Giuleşti a anunţat oficial plecarea atacantului kosovar.

Albion Rrahmani va semna cu Sparta Praga. Rapid va primi în schimbul lui Rrahmani 5 milioane de euro. Totodată, giuleştenii vor păstra 15% dintr-un transfer viitor al atacantului kosovar.

În mesajul de despărţire, Rrahmani a fost numit „Lewa” de către giuleşteni. De când a fost transferat de Rapid de la Ballkani, giuleştenii au insistat asupra asemănării, ca joc, a lui Rrahmani cu celebrul atacant polonez Robert Lewandowski.

Reclamă

Din păcate, povestea lui “Lewa” în Giulești se apropie de final, atacantul nostru urmând să plece astăzi din țară pentru a face vizita medicală la o altă echipă.

Astfel, Albion nu va mai face parte din lotul Rapidului pentru meciul cu Dinamo, dar, cu siguranță, îi va susține pe băieți de la distanță.
Rrahmani @ Rapid
🇱🇻 29 de meciuri
⚽ 18 goluri
✅ 6 pase de gol

Noi ne vedem pe Giulești @ 21:30”, a transmis Rapid pe contul oficial de Facebook.

Albion Rrahmani, cel mai scump jucător vândut vreodată de Rapid!

După plecarea la Sparta Praga, Albion Rrahmani va deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rapid, la egalitate cu transferul lui Cristi Săpunaru. Veteranul din lotul giuleştenilor a fost transferat în 2009 de Porto, tot în schimbul a cinci milioane de euro.

La Sparta Praga, Albion Rrahmani va face echipă în atac cu fostul coechipier de la Rapid, Ermal Krasniqi. Kosovarul a fost transferat de campioana Cehiei tot în această vară, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Albion Rrahmani are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro. Atacantul kosovar a înscris 17 goluri şi a oferit 5 pase decisive sezonul trecut din Liga 1.

În acest sezon, Albion Rrahmani a bifat trei meciuri la Rapid, fiind accidentat pentru partidele cu Petrolul şi Sepsi. Atacantul a reuşit să marcheze un gol în duelul cu CFR Cluj, şi a oferit o pasă decisivă în prima etapă, cu UTA.

 

 

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

13:44

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

13:17

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

12:47

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

12:29

Alex Mitriţă a semnat! Contract până în 2028 şi clauză uriaşă de reziliere pentru vedeta lui Mihai Rotaru

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și