Închide meniul

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga: „Da, l-am vândut”. Suma uriaşă primită de Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2024, 21:57

Reclamă
Victor Angelescu a confirmat transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga: „Da, l-am vândut. Suma uriaşă primită de Rapid

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga

Alexandru Albu, Cristi Săpunaru şi Albion Rrahmani / Profimediaimages

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga. Rapid şi-a vândut golgheterul în Cehia şi va încasa o sumă uriaşă. În conturile clubului din Giuleşti vor intra nu mai puţin de cinci milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus cu 600.000 de euro în urmă cu un an, Rrahmani a fost cedat chiar înaintea derby-ului Rapid – Dinamo. Acţionarul minoritar al Rapidului anunţă că sunt şanse infime ca Neil Lennon să îl mai titularizeze pe atacantul de 23 de ani împotriva „câinilor”.

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga

După mai multe runde de negocieri, şefii Rapidului au primit suma pe care o doreau şi au acceptat transferul lui Rrahmani.

Da, l-am vândut. Rapid va primi cinci milioane de euro și 15% dintr-un viitor transfer. Probabil că nu va juca mâine, cu Dinamo. Vă dați seama că o să încercăm să aducem pe cineva în locul lui Rrahmani, dar s-a întâmplat destul de repede și încă nu avem gândul la cineva. Nu eram siguri că va pleca. Dar vom vedea, probabil că vom aduce pe cineva.

Am primit suma pe care ne-am dorit-o. O să ne uităm după un atacant. În acest moment, nu credem că va mai pleca nimeni de la Rapid”, a declarat Victor Angelescu pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

După plecarea la Sparta Praga, Albion Rrahmani va deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rapid, la egalitate cu transferul lui Cristi Săpunaru. Veteranul din lotul giuleştenilor a fost transferat în 2009 de Porto, tot în schimbul a cinci milioane de euro.

La Sparta Praga, Albion Rrahmani va face echipă în atac cu fostul coechipier de la Rapid, Ermal Krasniqi. Kosovarul a fost transferat de campioana Cehiei tot în această vară, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Albion Rrahmani are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro. Atacantul kosovar a înscris 17 goluri şi a oferit 5 pase decisive sezonul trecut din Liga 1.

Reclamă

În acest sezon, Albion Rrahmani a bifat trei meciuri la Rapid, fiind accidentat pentru partidele cu Petrolul şi Sepsi. Atacantul a reuşit să marcheze un gol în duelul cu CFR Cluj, şi a oferit o pasă decisivă în prima etapă, cu UTA.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

8:34

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

8:29

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi! Doi jucători l-au scos din sărite pe oficialul roş-albaştrilor

8:15

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă”

0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

0:50

Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și