Închide meniul

Victor Angelescu a înţepat-o pe FCSB, înainte de finalul sezonului: „Nu e un lucru de urmat. Probabil se gândesc că merge şi aşa”

Alex Masgras Publicat: 9 aprilie 2024, 23:50

Reclamă
Victor Angelescu a înţepat-o pe FCSB, înainte de finalul sezonului: „Nu e un lucru de urmat. Probabil se gândesc că merge şi aşa

Victor Angelescu a înţepat-o pe FCSB, înainte de finalul sezonului: "Probabil se gândesc că merge şi aşa. Nu ei, ci domnul Becali"

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a înţepat-o pe FCSB, înainte de finalul sezonului. Acţionarul minoritar al celor de la Rapid a recunoscut că echipa lui Gigi Becali mai are foarte puţin până când va pune mâna pe titlul de campioană în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are succes în acest sezon, FCSB aşteaptă titlul încă din anul 2015, atunci când a cucerit ultima oară campionatul.

Victor Angelescu a înţepat-o pe FCSB, înainte de finalul sezonului: „Nu e un lucru de urmat că îl câştigă după 9 ani”

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, a anunţat că nu se pune problema ca giuleştenii să urmeze modelul rivalilor de la FCSB:

„Am spus. Nu suntem tentați (n. red. să urmăm modelul FCSB) A spus-o și domnul Șucu. Este un model pe care nu îl vom urma vreodată. Sunt 95% campioni. Au un lot senzațional, îl merită.

Dar nu e un lucru de urmat că îl câștigă după 9 ani. Cu o altă strategie, îl câștiga de mai multe ori. Probabil se gândesc că merge și așa. Dar nu ei se gândesc, ci domnul Becali”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

Reclamă

Victor Angelescu a anunţat măsuri fără precedent la Rapid

Victor Angelescu a anunţat măsuri fără precedent la Rapid după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj. Acţionatul Rapidului a spus că sunt 3-4 jucători care nu vor mai face parte din lot.

Victor Angelescu a mai dezvăluit că după derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-4, Albions Rrahmani a început să plângă. Angelescu a mai spus că toţi jucătorii trebuie să dea sută la sută pentru echipă. Conform celor de la 1923.ro, jucătorii care vor pleca de la Rapid sunt: Dragoș Grigore, Jakub Hromada, Alexandru Albu, Damjan Djokovic și Cătălin Cîrjan.

”Sunt anumiți jucători care ne-au dezamăgit. Vom lua anumite măsuri foarte dure cu anumiți jucători. Dacă nu înțeleg ce vrem să facem aici, nu vor mai rămâne. Am luat decizia să nu ne mai bazăm pe alți jucători, după ce am vorbit și cu Cristiano.

Reclamă 4 / 0/3

O să vedeți în următoarele etape. Nu ne vom mai baza pe ei. De la unii avem așteptări mai mari. Nu aș vrea să generalizez. Sunt unii jucători care au venit și trag foarte mult. Rrahmani a plâns după meci. Dar pe unii nu o să îi mai vedeți. Asta a fost greșeala noastră. Capul lor nu e 24/24 la fotbal și nu au ce să caute la club. O să fie vreo 3-4 pe care nu ne mai bazăm”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și