Închide meniul

Victor Angelescu, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Florinel Coman la Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2022, 12:08

Victor Angelescu, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Florinel Coman la Rapid

Florinel Coman vrae să plece de la FCSB

Florinel Coman/hepta

Victor Angelescu, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Florinel Coman la Rapid. Adrian Mutu a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că s-a discutat despre posibilitatea de a-l transfera pe Florinel Coman la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a anunţat că nu se pune problema ca Florinel Coman să ajungă la Rapid.

Victor Angelescu, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Florinel Coman la Rapid

Nu se pune problema ca Florinel Coman să vină la Rapid”, a spus Victor Angelescu la sport.ro.

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB: “E normal să caut o echipă!

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB. “Perla” lui Gigi Becali a înscris în victoria cu 5-1 cu CS Mioveni, însă e cu gândul la plecarea de la formația roș-albastră. Florinel Coman a recunoscut că s-a dus la Gigi Becali și i-a cerut să-l lase să plece de la FCSB.

“Mă bucur pentru acest gol, nimic mai mult. Mă bucur în sinea mea. Vrei să rup peretele? Avem o restanță vrem și aproape suntem convinși că vom lua cele trei puncte. Suntem pe o linie foarte bună. Vreu să terminăm cât mai sus, să câștigăm toate meciurile din acest an și să începem de la anul cu un moral bun.

Reclamă

Nu vreau să comentez despre Pintilii, dânsul v-a explicat situația. A fost o perioadă de antrenamente bune și atât tot. Eu vreau să ajung cine sunt, nu mă interesează ce își doresc ceilalți. Orice jucător vrea să joace, este normal să caut o echipă, de aia m-am apucat să joc. Nu știu ce fac, mă gândesc. A fost o convorbire și atăta tot. Nu am aflat nicio discuție, nu am aflat nimic. Există o echipă care să dea trei milioane pe mine!“, a spus Florinel Coman, după FCSB – CS Mioveni 5-1, conform digisport.ro.

Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”

Giovanni Becali nu şi-a pierdut speranţele că Florinel Coman va deveni un jucător de bază la naţionala României. Impresarul este încrezător că atacantul de 24 de ani de la FCSB va redeveni „Mbappe”. Adi Mutu speră să profite de problemele cu care s-a confruntat în ultimele sezoane şi să îl aducă în Giuleşti.

Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Reclamă 4 / 0/3

Moralul trebuie să şi-l facă singur, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și