Închide meniul

Victor Angelescu, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Horațiu Moldovan. Singura variantă prin care poate rămâne la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 18:17

Reclamă
Victor Angelescu, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Horațiu Moldovan. Singura variantă prin care poate rămâne la Rapid

Horaţiu Moldovan mai are la dispoziţie 5 zile să plece de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia Images

Victor Angelescu a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul lui Horațiu Moldovan. Acționarul minoritar al celor de la Rapid a făcut dezvăluiri senzaționale despre situația portarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit unor zvonuri apărute recent, Horațiu Moldovan este curtat de anumite formații, pentru un transfer în această iarnă. De asemenea, chiar portarul a recunoscut, după ultimul meci al anului, că ar lua în calcul o plecare de la echipa lui Cristiano Bergodi.

Victor Angelescu, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Horațiu Moldovan. Ce își dorește portarul echipei naționale

Oficialul din Giulești a dezvăluit faptul că Horațiu Moldovan ar pleca de la Rapid doar la o echipă care îi va asigura postul de titular și care îi va oferi un salariu mai mare. Totodată, Victor Angelescu a spus că, în cazul în care portarul echipei naționale nu va primi o ofertă concretă până la finalul lunii ianuarie, acest transfer nu s-ar mai materializa în această iarnă.

„Dacă primește vreo ofertă importantă va pleca, dacă nu va rămâne. El vrea să fie sigur că merge la un club care îl dorește, unde o să apere și să fie o diferență de salariu clară. Clauza lui este puțin mai mare de 800.000 de euro. Noi avem contract cu el, nu îi explică contractul în curând, dar este vorba despre această clauză.

Undeva pe la finalul lui ianuarie va lua o decizie, dacă nu va pleca până atunci va rămâne la noi. Campionatul începe destul de târziu în această iarnă, dar plecarea lui ar crea o problemă. În momentul de față 1 milion de euro nu putem da pentru un portar”, a spus Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan

Potrivit informațiilor oferite de blick.ch, oficialii celor de la FC Basel nu sunt interesați de portarul echipei naționale. Totodată, aceștia au vorbit și despre evoluțiile lui Horațiu Moldovan și nu au uitat de partidele„tricolorilor” cu selecționata condusă de Murat Yakin.

„Zvonurile apărute în România au făcut furori, dar, din informațiile obținute de Blick, acestea nu sunt adevărate. Moldovan i-a făcut viață grea Elveției în preliminariile pentru Campionatul European”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

În acest sezon, Horațiu Moldovan a adunat 22 de partide în poarta celor de la Rapid și nu a primit niciun gol în 10 meciuri. La echipa națională, evoluțiile acestuia au fost apreciate de selecționerul Edi Iordănescu, care l-a titularizat în 8 dintre cele 10 dueluri ale primei reprezentative, din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, cota de piață a portarului este de 2,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și